/Dolj/Hostal

Casa David

Strada Ștefan cel Mare 18A, Craiova 200129, România

Casa David
Hostal
4.4
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QFX+2G Craiova, România
+40 755 463 464
casadavid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lucian Ionita
Lucian Ionita2 ani în urmă
Multe tablouri frumoase, camerele curate, mic dejun decent
Liviu laza
Liviu laza2 ani în urmă
Curatenie,personal ok.Nu mai este de 4 stele,ci de 3.Mobilierul s-a deteriorat. Intr-o camera am avut fierbator de apa si ceai in cealalta nu,desi au fost ambele la acelasi pret.
ANCA FLORENTINA ȚICĂLEU
ANCA FLORENTINA ȚICĂLEU2 ani în urmă
Este un hotel super ok.Inca de la intrare observi bun gustul(o expoziție de picturi ale unor artisti)curățenia ,cam 105 unde a -m fost cazati este frumoasa.A-m ales acest hotel dupa multe cautari si ce pot sa spun este ca merita ales.
Iulia Oniga
Iulia Oniga6 ani în urmă
Camere confortabile, f. curate, își merită cele patru stele. Nu are restaurant, dar se poate servi cafeaua și micul dejun într-o cameră mica, dar cocheta, amenajata in acest sens. Este situat în centrul orașului, la 7minute de Curtea de Apel și la 5 minute de Centrul istoric al orașului unde sunt multe cafenele și restaurante.
Razvan Carstoiu
Razvan Carstoiu8 ani în urmă
Am ajuns tarziu, insa personalul stia ca trebuie sa venim, stia numele, ne-au ajutat si cu completarea formularelor. Camera arata FOARTE bine, existau fructe pe masa, tv perfect funtional, baie MARE cu toate dotarile, cada dubla cu jacuzzy prosoape, halate - totul foarte curat. O surpriza placuta sunt tablourile din intregul hotel - receptie, holuri, si din camere - tablorui in ulei autentice, nu printate!
Vali M
Vali M2 ani în urmă
Un loc de cazare cu personal foarte amabil, camere mari, foarte curate și foarte călduroase ( ne-am cazat într-o seară de noiembrie, când temperatura afară, pe timpul nopții, a ajuns la 3°C).

Se poate servi un mic dejun foarte variat și bun, într-un interval orar accesibil (07:00-11:00), astfel încât să îți începi dimineața cu bine.

Recomand cu încredere acest hotel, unde grija pentru clienții este pe primul loc.
Cel mai PORC
Cel mai PORC2 ani în urmă
Servesc în acest moment prânzul. Am fost plăcut surprins sa constat ca au un mare nivel de flexibilitate. Sa explic: țin post săptămâna aceasta și am mâncat 2 mese in fiecare zi la Casa David. Astăzi îmi era pofta de ceva ce nu exista în meniu. S-au adaptat și m-au servit. Recomand. Iubiți-vă mult.... Țara!
Catalin Alexandru
Catalin Alexandru2 ani în urmă
Probabil cea mai bună locație din Craiova.
Curățenie desăvârșită, camera mare, baie la fel.
Mic dejun foarte bogat, la un pret mic.
Cand mai trecem prin Craiova, cu siguranță aici vom sta.
Locații recomandate