/Dolj/Hostal

Andre's Hotel

Bulevardul 1 Mai 23, Craiova 200355, România

Andre's Hotel
Hostal
3.5
284 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q5R+QW Craiova, România
+40 251 510 110
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina Grecu
Madalina Grecu2 ani în urmă
Una dintre cele mai neplăcute experiențe.
Lipsa de seriozitate (cu o zi inainte de a ajunge, cand deja eram pe drum, am aflat ca nu mai exista disponibilitate, desi cu o saptamana inainte nu existase aceasta problema — cand am facut rezervarea).
LHC INV
LHC INV4 ani în urmă
Pentru medicii care vin si se cazeaza pentru primariat examene etc si au nevoie de liniste inainte de examen e un loc f nepotrivit. Pe orice parte ai sta e galagie si zgomot continuu. Eu am stat aici si inca 2 colegi cu care am dat examenul mi au zis acelasi lucru. In rest curatzel si camerele arata bine. Daca linistea nu e problema dumneavoasta atunci e ok. Am plecat la europeca am fost f multumit si alt coleg la ramada mi a zis acelasi lucru ca e liniste.
Mr.Adrian G. Balu
Mr.Adrian G. Balu4 ani în urmă
Pentru 180 RON preț pt o cameră dublă primiți următoarele: instalație A/C stricată (vară, 7 Iulie, caniculă); lavoar baie defect / infundat; mucegai in baie; personal grețos și arțăgos, dispus să se certe cu tine pt orice subiect în care ai dreptate fără urmă de îndoială!! Deși cerusem camera cu pat dublu, am primit cameră cu 2 paturi separate... Mergeți și voi, și vedeți ce mai experimentați! 😖
Cristina Pipias
Cristina Pipias4 ani în urmă
Nu eliberează factura fiscală sau bon fiscal (PS: Doamna Manager, bonul din terminalul bancar nu este factură, insistent va rog sa cititi legislatia, oricum cei de la ANAF va vor explica), am insistat și pe email, nu vor să dea, fără succes.
Managerul tipa la clienți dar și la personal de față cu cei cazati în hotel. Este pur și simplu terifiant. Zona este ok, dar vecinii dau petreceri cu manele la maxim, la modul cu lăutari în curte, se aude înfiorător de tare, angajații hotelului refuză sesizarea poliției, dacă vreți să dormiți măcar un pic, nu veniți aici.
Cosmin Baciu
Cosmin Baciu5 ani în urmă
Mancare cu alimente invechite/expirate.Pe langa asta preturile sunt exagerate pentru ceea ce ti se ofera,26 lei o portie de paste prost facute,cu produse stricate si 6 lei o bere la 330 ml tinand cont ca la acest pret gasesti oriunde o bere la 500 ml.La micul dejun nici nu am mai avut curaj sa gust mezelurile expuse,insa trecand pe langa ele am simtit mirosul acestora de invhecit/stat la caldura.
Camera in mare parte ok,se simte lipsa unui scaun/fotoliu.Lenjeria era rupta dar nu foarte deranjant.
Personal amabil mai putin "sefa".
Valentin Patrascu
Valentin Patrascu2 ani în urmă
In primul rand este foarte aproape de spitalul judetean, facultatea de medicina si stadionul ion oblemenco. Locuri de parcare am gasit mereu in fata hotelului, ceea ce e un plus. Curatenia si confortul au fost peste asteptari. Micul dejun exista, dar nu l am ales de aceasta data. In alte dati am optat si pentru micul dejun, care a fost foarte gustos. Am avut placerea sa fim intampinati de proprietara hotelului, care a fost foarte amabila si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie.
· Singurul minus a fost ca nu am gasit papuci de unica folosinta.
Ciugulea Claudiu
Ciugulea Claudiu2 ani în urmă
Nu am fost clientul acestei pensiuni (deoarece ea nu arată că un hotel) din doua motive:
-pe booking și pe travelminit era trecut prețul de 140 de lei pentru camera rezervata de mine telefonic iar la recepție mi sa cerut 180.
-atitudinea doamnei de la recepție (probabil patroana) care lasă total de dorit.
O experiența de toată rușinea.
Clar nu recomand.
DANIEL PINTILII
DANIEL PINTILII2 ani în urmă
Camera cu miros de țigară. Baia cu miros de mucegai. Frigider nefuncțional. Pereți murdari, nezugraviti de mult. Personal supărat, nerespectuos cu clienții și care nu poartă masca de protecție. Nu merita clasificarea.
Locații recomandate