/Caras severin/Hostal

Pensiunea Sus in Sat

Gărâna nr. 90, Gărâna 327051, România

Pensiunea Sus in Sat
Hostal
4.4
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
63MV+3Q Gărâna, România
susinsat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Zsolt Konti
Zsolt Konti4 ani în urmă
Este o pensiune cu un interior primitor, cu condiții bune de cazare, camere curate, și interesant amenajate cu partea de dormitor etajata fata de camera. Gazde atente cu bun simt. Raport preț calitate ok. Ideal pentru a petrece câteva zile la Garana.
Dinu Leiba
Dinu Leiba4 ani în urmă
Deși de la ultima vizită s-a schimbat administratorul, am rămas și de data asta plăcut surprins: locația rămăne una discretă, curată, cu gazde amabile și bucătarie gustoasă si variată.Plus prețuri rezonabile...
O recomand cu căldură.
Raluca Nicoara
Raluca Nicoara4 ani în urmă
Foarte neserioși din păcate! După o mie de discuții telefonice și amânări (ba erau locuri, ba nu erau), schimbări de program din partea noastră ( că deh, avem joburi și nu ne putem lua liber când ne taie capul), ne-au anunțat că nu ne pot caza în weekendul in care ne-au promis. Ne-au turnat și o minciună gogonată în sensul ăsta. Noi cu siguranță vom alege să ne cheltuim banii în altă parte!
Natalia Silas
Natalia Silas5 ani în urmă
Un loc deosebit atat vara cat si in mijlocul lunii decembrie. Atmosfera este relaxanta, gazdele sunt prietenoase si raspund promt solicitarilor. Mancarea este gustoasa si preparata pe loc. Micul dejun este diversificat si deosebit. Chiar merita sa petreci cateva zile in acest loc de poveste!
Peisajele completeaza acest tablou, chiar daca in 7 decembrie zapada lipseste!
O experienta de neuitat!
Carmen-Claudia Cornea
Carmen-Claudia Cornea5 ani în urmă
Camera curata, dar baia fara aerisire, fara un ventilator functional, este un minus major. Dupa o zi mirosul era groaznic. Camera in care am fost cazati avea geamul spre parcarea din curtea interioara, deci fara priveliste, dar presupun ca sunt si camere cu vedere spre gradina. Micul dejun foarte diversificat si gustos.
Octavian Stoenescu
Octavian Stoenescu5 ani în urmă
Un sejur minunat cu zăpadă cu mâncare cu condiții foarte bune. Gazdele pensiuni oameni minunați și harnici
(dl Miky un bucătar excelent). Vom reveni cu drag.......
Denisa Oprea
Denisa Oprea2 ani în urmă
Locatia e deosebita, foarte linistita, personalul de nota 10, am facut rezervare cu cateva ore inainte sa ajungem si am fost primiti foarte bine! Curat, camerele sunt destul de mari la fel si baile. Restaurantul de asemenea are mancare foarte buna in ciuda optiunilor limitate! Recomand cu incredere, e locul perfect pentru o iesire in natura!
Alexander
Alexander2 ani în urmă
O locatie deosebita cu o priveliste minunata de pe terasa, mancare gustoasa si personalul foarte amabil.
Locații recomandate