/Caras severin/Hostal

Hotel Trei Ape

DJ582, România

Hotel Trei Ape
Hostal
3.3
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
647R+RF Brebu Nou, România
+40 721 417 397
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Butuza
Diana Butuza2 ani în urmă
Singurul lucru pozitiv a fost peisajul superb.
In rest am de reprosat atitudinea personalului din restaurant care a fost foarte ostila.
Camera curata dar usa putin defecta...
Internet exista dar nu pentru persoanele cazate acolo.
Barcile de pe lac sunt invechite, la fel si hidrobicicletele.
Orarul pentru servirea micului dejun (care nu este inclus) nu este afisat nicaieri, iar la ora 11 cand am vrut sa mancam am fost anuntati ca nu se mai poate servi micul dejun.
Dezamagita de experienta avuta in aceasta locatie unde cu siguranta nu voi mai reveni.
Cosmin Drignei
Cosmin Drignei2 ani în urmă
Am avut trecere prin zona si am vrut sa inchiriem o hidrobicicleta (35 lei pe ora), dar ni s-a spus ca trebuie sa platim separat intrarea 10 lei de persoana. Noi fiind trei, ajungeam la 65 lei pentru o ora pe lac. Am zis pas si am mers mai departe spre Brebu Nou,iar la cateva sute de metri am gasit hidrobiciclete de inchiriat la 25 lei pe ora.
Sorin sandulescu
Sorin sandulescu2 ani în urmă
M am intors dupa ceva ani camera de la 100 ron sa facut 250 ron peisaj de poveste foarte frumos dar preturile sunt de Germania iar conditiile de India daca nu ai bani lichizi nu manănci nu te cazez nu exista POS totul depasit organizare sub limita bunului simt au dat cu lavabil si au scumpit cu 150 ron la camera!
Christian Stanciu
Christian Stanciu2 ani în urmă
Am vrut sa mânc în aceasta locație și mi s-a pus in vedere ca trebuie sa plătesc 5 lei de persoană, intrarea în locație.
Deși nu am vrut sa stau la plaja sau sa folosesc alte opțiuni de agrement. Eram in trecere de la Semenic spre Caransebes și eram 6 persoane flămânde.

Acest gen de ospitalitate, face sa treacă foamea...
Manuela Hurloi
Manuela Hurloi2 ani în urmă
Singurul plus este peisajul si linistea.Cazarea la bungalouri extrem de scumpa,450 lei pe noapte,pentru niste conditii mizere.Dusul nu s a putut folosii fiind infundat,un miros de canalizare cumplit in tot apartamentul,curatenia dezastru,iar noptea asculti cum rod soarecii prin pereti,paianjeni peste tot,vesela murdara,etc.Personalul plictisit si apaticparca e pedepsit sa te serveasca,mancarea sub orice critica.
In mod sigur nu vom reveni si nu vom recomanda.
Iulian Alexandru (Titi)
Iulian Alexandru (Titi)2 ani în urmă
degeaba ii peisajul superb, daca servicile lasa de dorit, restaurantul ii horror,preturi extrem de mari iar din meniu daca au jumatate din produse, pireul era rece, carnea erau 2 bucatele, ciorbe din 5 feluri aveau doar una(asta macar a fost buna) servirea foarte proasta, pe scurt, bataie de joc pe bani multi, se vede ca au monopol la accesul lacului.
Viruzab Nicolae Endlless Faith Photograpy
Viruzab Nicolae Endlless Faith Photograpy2 ani în urmă
Plusuri: 1. Peisaj superb. 2. Comunicativi(in drum spre cazare, atât!)
Minusuri: 1. Camerele cu multe lipsuri, scurgerea la baie se înfundă , servirea personalului acra, foarte scumpă cazarea (fara mic dejun), în comparație cu alte cazari din Romania (care au fost excepționale)
In camere lipsește minimul necesar, priza in baie, feon, frigider și un încălzitor de apa, lipsa climei.
Neavând mic dejun inclus am dorit să mâncăm și noi in perimetrul amenajat, dar ne-a fost interzis mâncatul în aer liber,
Trist pentru proprietari că se folosesc de un peisaj superb și îți oferă un minim de înțelegere.
În legătură cu micul dejun, nu a fost afișat programul, bucătăria se deschide la ora 8:30 iar bucătării te servesc la ora 9, nefiind anunțați de program, ne-am trezit pe la ora 11 că nu mai putem fi serviți cu micul dejun.
Pe mine și prietenii mei m-au pierdut că și clienti.
Ionela Drăgan
Ionela Drăgan2 ani în urmă
Doamne, am oferit stelele doar pt peisaj, e superb, liniștitor, relaxant. Atât. Nu ne-am cazat, dar voiam sa mâncăm. Trebuie sa plătești întrare în "complex". De acolo am plecat la restaurant. Chelnarița nu a avut cea mai buna dispozitie: am întrebat-o de la parola de la Wi-Fi și mi-a răspuns sec ca nu o știe. Am comandat cascaval pane și cartofi prăjiți cea mai rea mâncare pe care am gustat-o vreodată. Produsele sunt luate semipreparate, iar cașcavalul nu era gătit deloc, cartofii au fost comestibili, sa zicem (la ce foame am avut). Pâinea trebuie comandata separat (1 leu =o felie - asa scrie în meniu). Nu ne-a adus pâinea, dar a fost trecuta pe bon: o felie=2 lei. Am cerut și papanași la început, când am dat comanda toată ca altfel nu mai comandam. Mi l-au adus cu o musca în el. Când am mers sa ii spun domnișoarei mi-a zis ca de la ei nu avea de unde sa fie musca,ei la bucătărie nu au. În fine, și-a cerut scuze într-un final. Preturile sunt foarte mari și totul e taxat separat. Băile, dar și vestiarele sunt în paragină, pline de pânză de păianjen și cu "lemnul" (rumeguș presat - imi scăpa termenul) tot rupt de îmi era frică să nu fie vreun șarpe. Clar nu ma voi întoarce!
Locații recomandate