/Caras severin/Hostal

Cabana Claris

Văliug 327415, România

Cabana Claris
Hostal
4.1
461 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
52X7+WJ Văliug, România
+40 745 999 339
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sirbu Monica
Sirbu Monica2 ani în urmă
Conditii bune,mancare buna,caldura,curatenie.Nu am nimic de obiectat in privinta asta.In schimb,nu ne am odihnit deloc,din cauza unui grup de petrecareti.Incepeau pe la 22,23,jos in crama si terminau dimineata la 5,6 si muzica se auzea foarte tare .Asa ca mi s a parut lipsa totala de respect,pentru cei cazati in pensiune,din partea gazdelor,deoarece i au tolerat.
GABRIELA BURCA
GABRIELA BURCA2 ani în urmă
Așezată într.un decor pitoresc ,cu o priveliște minunata , cu un personal primitor și foarte amabil este ambianta perfecta pentru un concediu de vis .Camerele curate ,spațioase și cu o priveliște de poveste .În restaurant servirea și mincarea atinge toate exigentele .
Axi
Axi2 ani în urmă
Mancare super putina adica 3-4 cartofi prajiti si o bucata de carne
Inteleg ca sunt student da mananc mai mult la camin
Si caloriferele reci
Staicu Florin
Staicu Florin2 ani în urmă
Mâncarea a fost cam putina , pentru un adult sau pentru un adolescent cantitatea de mâncare era insuficienta , zona e frumoasa dar la mâncare și la amabilitatea angajaților se poate lucra
Flavius Branzan
Flavius Branzan2 ani în urmă
Minusuri: Am facut rezervare prin Booking.com, unde s-a rezervat cu un tarif si s-a cerut 30% plata in avans. La check-out s-a facturat cu totul alt pret decat cel rezervat si nici nu s-a scazut cei 30% platit in avans! Din acest punct de vedere aceasta unitate este foarte neserioasa. Personal foarte plictisit si neprietenos.

Plusuri: Zona linistita inconjurata de paduri si dealuri. Aer foarte curat!
Filip Fiat
Filip Fiat2 ani în urmă
Referitor strict la cazare și masa la cabană, nu este nimic de reprosat. Oamenii sunt primitori și serviciile bune. Din păcate însă la Văliug nu prea ai ce face! Noi am mers pe Semenic, la Garana la tiroliene și la 3 Ape la bărcuțe. Pe lacul Gozna la Văliug nu am putut închiria bărcuțe, iar asa-zis-ul parc de aventură e o gluma amară... Tot timpul închis...
Inocentiu Huzau
Inocentiu Huzau2 ani în urmă
Locatie excelenta, linistita, mancarea delicioasa si generoasa, personal super fain, camerele ireprosabile. Totul la superlativ!❤ Recomand cu incredere!
Denis Ionescu
Denis Ionescu2 ani în urmă
Mâncare buna , curățenie, căldură, pretul mai mult decat onest...
Locații recomandate