/Caras severin/Hostal

Pensiunea DANIELI

294, Principala Langa Morile de apa, Eftimie Murgu 327190, România

Pensiunea DANIELI
Hostal
5
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V3CX+RH Eftimie Murgu, România
+40 771 108 842
pensiunea-danieli.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sc LUCALEX
Sc LUCALEX2 ani în urmă
Un revelion de neuitat, ospitalitatea gazdelor, gustul mancarii si peisajul din zona au fost ingredientele unui sejur perfect.
Diana Butuza
Diana Butuza2 ani în urmă
Gazde foarte primitoare, cazare super, curat, primitor. Un weekend minunat petrecut in aer liber. Piscina a fost bomboana de pe tort! O experienta mirifica, vom revenii cu siguranta cat de curand! Pet friendly, jacuzzi, gratar, foisor, aer curat!
Alexandra Iordăchiță
Alexandra Iordăchiță2 ani în urmă
O oază de relaxare, curățenie, bun gust și ospitalitate. Gazde minunate, iar florile și animalutele întregesc un tablou de vacanță pe care nu-l vom uita prea curând. Mulțumim pentru tot și numai bine vă dorim! 🤗
Daniela Copaciu
Daniela Copaciu2 ani în urmă
Un sejur perfect. Pensiunea DANIELI e alegerea optima pentru cei care isi doresc o pauza de la cotidian. E o pensiune kids friendly. Gazda primitoare si dornica sa ne ofere informatiile despre bogatiile culturale din zona.
Sorina pintilie
Sorina pintilie2 ani în urmă
Aici e mult de povestit: plecând de la ospitalitatea gazdelor, sunt o familie excepțională, oameni cu suflet deschis, permanent atenți să-ți ofere tot pentru a te simți cu adevărat în concediu. Locația s-ar descrie cel mai bine " Colț de Rai". Nu știu cum e în Rai, dar la Pensiunea DANIELI așa te simți. Excepționalul este la loc de cinste la adresa acestor oameni și a acestei locații. Priveliste extraordinara, curatenie exemplara, living spatioas, bucatarie generoasa, 3 terase exterioare, piscina acoperita. Felicitări și vă mulțumim că ne-ați primit în sânul familiei dvs.
Adria pam
Adria pam2 ani în urmă
Sfarsit de concediu.. plecam cu sufletul indoit din aceasta minunata locatie, de langa oameni cum rar gasesti, alaturi de care am petrecut clipe de neuitat.Locatia este excelenta , la marginea satului de munte, la cativa pasi de prima moara . Casa este impresionanta, cu un aer aristocratic , cu mobile si aranjamente de un deosebit bun gust. Totul este asezat exact acolo unde trebuie . Terasele deschise si inchise , mobilate exemplar ne-au cucerit.Bucataria pensiunii , total utilata , ne-a stat la dispozitie .Curatenia este absoluta. Piscina calda si curata , ne-a oferit clipe de relaxare si rasfat. Serile , la lumina lunii , la marginea iazului cu pesti , sub susurul cascadei si in compania pisicilor si neastamparatilor catei , ne-au adus linistea pe care o cautam.Dani , Nico si Eli , de unde numele pensiunii, DaNiEli, ne-au rasfatat cu tot ce au mai bun.. am mancat alaturi de ei, am baut rachie, afinata , coniac si tot ce aveau in casa era pentru noi. Regret ca am stat asa putin , dar , dragilor ,vom reveni in iulie. Va multumim pentru tot, pentru ceea ce ati facut cu atata efort si bun gust , pentru tot ceea ce reprezentati!
Only me
Only me2 ani în urmă
Intalnire minunata cu locuri si oameni . Locatia este excelenta, la doi pasi de morile de pe valea Rudariei ,punct ce trebuie obligatoriu vizitat. Bunul gust si bunul simt , la ele acasa.Pensiunea , desi nu mare ca si numar de camere , foarte bine organizata. Noi am ocupat suita , pentru doua familii, care are intrare separata pentru cele doua camere , doar baia e comuna, dar se ajunge printr-un hol , nederanjand cealalta camera. Piscina foarte calda, cred ca vreo 34 de grade , foarte curata , ne-a facut seara minunanta. Are bucatarie complet utilata ,un living imens ,incalzite si inchise, curte imensa , cu tot ce iti poti dori. Vom reveni cand va fi mai cald ,cu siguranta.
Andrei vasile
Andrei vasile2 ani în urmă
Un loc minunat. In realitate de 100 de ori mai frumos decat in fotografii. Aici totul e minunat , curat, cu bun gust si mai ales foarte elegant. Oameni implicati si foarte atenti ,. Vom reveni in curand pentru mai multe zile si cu mai multi prieteni care sa se bucure si ei de ceea ce am primit noi. Multumim!
Locații recomandate