/Calarasi/Hostal

La Salcii

Soseaua Chiciului, Nr. 1, Km. 2, 999999, România

La Salcii
Hostal
4.3
744 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58QF+JJ Călărași, România
+40 732 725 244
lasalcii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
BASSHUNTER ADRIAN
BASSHUNTER ADRIAN2 ani în urmă
superb. Locatie perfecta pentru relaxare. Preturi bune si oameni amabili. Recomand pentru orice festivitate. Sunt locuri de toate marimile.
Johnny Andrei
Johnny Andrei2 ani în urmă
Foarte slab!
Am comandat de la ei ceva prin glovo si mi'au adus jumatate din cantitatea comandata plus ca mi'au cerut "o diferenta de cativa lei" care depasea valoarea comenzii initiale...
Craciun Gabriel
Craciun Gabriel2 ani în urmă
Sefu de sala Catalin este un baiat de nota 10 care iti face petrecerea mai frumoasa , daca cumva aveyi ocazia de a avea un eveniment acolo .
Geo mar
Geo mar2 ani în urmă
Am avut rezervat un eveniment. Cu contract și meniu stabilit. Toate bune, după ce nu mai aveam loc sa dam înapoi, au început pretențiile. Că trebuie să plătim ospatarii separat, putem sta doar pana la 12 noapte, după ora asta trebuie plătiți alți ospătari și achitata o suma suplimentara, ca dacă vom comanda mâncarea, putem aduce noi bautură (nu am adus, am comandat de la ei, dar am avut niște JD, cu care nu ne-au lăsat). Bine, respectam toate pretențiile voastre (nu erau precizate în contract), hai ca rupe gura târgului cu mâncarea. Aperitivul jalnic, friptura la fel. Cumulat cu toate aceste neajunsuri, NU MAI RECOMAND (sau poate dacă își schimba atitudinea)!
Ionut Matei
Ionut Matei2 ani în urmă
Slabut cu mancarea, slabut cu servirea.. tre sa comanzi inainte sa ajungi.
Alexandra Florina Rotaru
Alexandra Florina Rotaru2 ani în urmă
Pofta buna sa aveti la ficatei arși sau reîncălziti nu am putut sa îmi dau seama (oricum, foarte crocanți) și legume făcute piure! În porția de ficatei a fost inclusa și putina carnita de porc. Bonus! Asa va bateți joc la livrări. Va aștept cu porția sa o mâncați dvs, dacă puteți. V-au rămas de la petrecerea de duminica?
Sorin Anghel
Sorin Anghel3 ani în urmă
Ciorbele sunt foarte bune. Nu același lucru se poate spune despre șnițelele pariziene. Recomand oricui sa încerce papanașii. Preturile sunt incredibil de mici. Am mâncat 4 persoane cate trei feluri de mâncare și am plătit 155 de lei. Servirea este impecabila. Exista loc de joaca pentru copii. Este liniște. La baie e foarte curat. Recomand cu căldură!
Marius Filon
Marius Filon2 ani în urmă
Pâinea ca după război, ospătarul vieții extrem de deranjat când i-am atras atenția.
Locații recomandate