/Bistrita nasaud/Hostal

Casa de vacanta Melissa

Colibita 262 C, Bistrița Bârgăului 427005, România

Casa de vacanta Melissa
Hostal
4.8
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5V9P+R4 Bistrița Bârgăului, România
+40 742 757 320
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniel Cobzaru
Daniel Cobzaru2 ani în urmă
Locație superbă. Camere foarte curate. Am fost impresionat de oferta gratis de cafea, țuică, afinata și bere la dozator. Gazde de excepție. Recomand tuturor . Felicitări proprietarilor.
Tomys Tomis Hazur
Tomys Tomis Hazur2 ani în urmă
Gazdele foarte primitoare. O curățenie exemplară iar camerele foarte curate. Bonusurile din partea casei foarte ok. Bravooo.
Sorin Tamas
Sorin Tamas2 ani în urmă
Infrastructura si dotări de calitate. Dotările din bucatarie la dispoziția musafirilor sunt complete. Chiar dacă nu am utilizat băuturile casei am fost surprinși plăcut de grija gazdelor și de oferta de bun venit cu visinata, afinata și bere la dozator. Peisajul excepțional. Acces facil din șoseaua principala. Parcarea puțin subdimensionata dar se poate parca imediat lângă pensiune. Recomandarile pentru masa în apropiere foarte bune. Dacă nu, facilitățile din bucătărie asigurau orice fel de masa. Per total excelent. Recomand.
Ionut-Lucian Coman (Nexus)
Ionut-Lucian Coman (Nexus)2 ani în urmă
Poate Wi-Fi - ul ar trebui îmbunătățit din cauza faptului ca nici semnalul(orange) în interiorul camerei nu era prea bun. Cu o viteza mai mare s-ar putea folosi Wi-Fi-ul pe post de rețea de telefonie. Pentru ca bucătăria este la comun și pentru ca se oferă băuturi gratuite(țuică, bere, palinca etc.) unii dintre oaspeți se simt ca "acasă" și uita sa își mai spele vasele(problema întâlnită 2 zile la rând cât am stat acolo. Iar tu cam trebuie sa iti speli vasele tale peste chiuveta plina de pahare/halbe.
Amelia Laza
Amelia Laza2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ.Camera de o curățenie exemplara,bucătărie dotată,terasa mare cu priveliște spre lac.
Sorin Ungureanu
Sorin Ungureanu2 ani în urmă
Super locație,super gazde, totul este la superlativ!! Am fost uimit de toată locația,dar, am fost impresionat,de multele prize din cameră!!Am avut experiențe, când am fost nevoit să scot ceva, pentru a încărca un telefon! Felicitări! Nota mea este 10+!
Sorin bujenita
Sorin bujenita2 ani în urmă
O pensiune excelenta, foarte curata, cu bucatarie foarte bine utilata. Ospitalitatea celor care gestioneaza aceasta unitate ne-a oferit o surpriza rar intalnita: din partea casei, la discretie, bere la draft, palinca, afinata, cafea...!
Camerele sunt exact cat trebuie pentru a avea spatiu, mobilate bine, baie foarte bine echipata, TV, WI-FI... Toate balcoanele (generoase!) au vedere spre lac, avand deschisa o panorama impresionanta!
Nu exista restaurant propriu dar, la 5 - 10min de mers pe jos se gasesc restaurante excelente!
Posibilitati multiple de petrecere a timpului: plimbare cu barca/hidrobicicleta pe lac (recomand!), pescuit, plimbari cu bicicleta, drumetii usoare in jurul lacului.
Alina DECU
Alina DECU2 ani în urmă
Micile detalii fac diferenta: pat in care se doarme excelent, prize suficiente in camera, mobila bine gandita, compartimentata, baia foarte curata, presiune la dus, apa fierbinte, masuta si scaun in balcon, privelistea e de vis, bucatarie dotata cu tot ce trebuie (din pacate nu are restaurant, dar daca nu gatiti in regim propriu, sunt doua, trei locuri unde puteti lua masa, in apropiere). Accepta animale de companie. Daca cineva brea confort, aici il gaseste.
Locații recomandate