/Bacau/Hostal

Pensiunea Corola Bacau

Strada Apusului 5, Bacău 600262, România

Pensiunea Corola Bacau
Hostal
4.2
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HV9W+P2 Bacău, România
+40 758 731 151
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marcela Ifrim
Marcela Ifrim3 ani în urmă
Este o vila frumoasa doar pe dinafara, dar interiorul acesteia ascunde minciuna camuflata in ospitalitate. Ne-au fost furați de mai multe ori sume de bani, noi fiind un grup cazat in mai multe camere. Femeia de serviciu (sotia proprietarul) și implicit acesta ne-au intrat in camere și ne-au luat cu nerușinare bani, haine și dulciuri, umblând totodata printre lucrurile personale. Acestia au incercat sa ne introduca in miezul unei idei stupide, aceea fiind faptul ca noi ne-am furat banii intre noi. Un prieten a facut un test, lasand 20 de euro pe masa, iar la intoarcerea acestuia in camera, banii disparusera. Ne-au cautat in buzunarele gecilor si chiar in portofele. Initial a spus ca ne va da banii inapoi, dar trecand zilele, banii tot dispareau, iar proprietarul ne acuza de santaj. Foarte greu ne-au fost returnați banii luați, iar actiunea lui de a ne returna sumele de bani a fost impulsionata de amenintarea cu politia. Insă fapta in sine a lasat urme adânci in parerea cu care am placat din aceasta vila. Cea mai urâta parte este ca din grupul nostru au făcut parte și persoane din alte tari și aceștia și-au făcut o parare urâtă despre țara noastră! Nu recomand acest loc! Afacerile "in familie" sunt cele mai dezastruase pentru exterior!
Costel Bitzu
Costel Bitzu3 ani în urmă
Este o pensiune cocheta situata la 15 minute de mers pe jos de centru și 2 km de Mall administrată de un administrator cu mult simt al umorului și f atent la nevoile turiștilor cazați . Prețul este super ok.
Vasile Cotofrei
Vasile Cotofrei3 ani în urmă
Pentru cei care sunt in tranzit se pot bucura de condițiile cele mai decente la un preț foarte rezonabil pentru câteva nopți. Gazde foarte discrete și amabile. Camerele nu sunt pentru fițosi
Nitu Stefan
Nitu Stefan4 ani în urmă
Recomand cu mare drag aceasta cazare daca aveti drum prin Bacau, este incalzita, curata, si are o gazda foarte primitoare! Am ramas foarte placut impresionat.
Marian trifan
Marian trifan4 ani în urmă
A fost fantastic. Mi-am intalnit o sotie minunată și am avut parte de cea mai frumoasă primire
Bogdan Roman
Bogdan Roman4 ani în urmă
Personal foarte amabil, camera micuta dar cu tot ce este nevoie. Curat, elegant
Emilian Axinte
Emilian Axinte4 ani în urmă
Conditii foarte bune, raport pret/calitate foarte bun. Ideal pt cei in delegatii.
Adrian Tudor
Adrian Tudor4 ani în urmă
Foarte multumit de ospitalitatea gazdei, precum și de servicii!
Locații recomandate