/Bacau/Hostal

Hotel Bistrița

Strada Luminii 3, Bacău, România

Hotel Bistrița
Hostal
3.8
254 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW76+VX Bacău, România
+40 234 547 031
hotelbistrita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Geaman
Elena Geaman2 ani în urmă
Nu avea caldura in camera, nu avea uscator de par, in 2 saptamini su schimbat o singura data lenjeria de pat , mocheta murdara, prosospele nu erau calcate si scortoase. La receptie era una cu o fata acra si in plus ma pus sa platesc daune 75 de lei pentru un prosop ca lam patat cu vopseaua de pe par 😂😂😂😂 nu mai merg in viata mea la acel hotel mam si imbolnavit acolo de covid !
Gentiana Popa
Gentiana Popa2 ani în urmă
Recepționeri excelenți in comportament,respect indiferent de natura,camerista a întreținut curățenia,la fel respect.Parca este acasă,nu într-un hotel.Pacat că nu este deschis restaurantul.
Soryn Bacau
Soryn Bacau2 ani în urmă
Deși se Afla în Centrul Orașului, cred ca ar trebui sa se facă schimbări..majore mocheta..se vede urme grave de mizerie ..și o mare perioada de timp .E la un preț Rezonabil dar...necesita Reînnoirii urgente ,as zice eu și prețul pe Masura .vb de Hotel Bistrița are are O vechime și Istorie "în spate ar fi mare păcat!!!
Bobocea Andrei
Bobocea Andrei2 ani în urmă
Mi.a placut la acest hotel. Este curătenie, personal ok.
Ioanakat
Ioanakat2 ani în urmă
Am stat în August, la prețul de 210 lei. Mie mi s-a părut curat, baie funcțională, aer condiționat, personal amabil. Televizorul are multe posturi din care poți alege. Micul dejun inclus oferă multe opțiuni, a fost chiar foarte bun, am mâncat la restaurantul lor și seara și mâncarea a fost buna.
Camera de la etajul 1 a fost totuși mai confortabila decât cea de la etajul doi, ca și pont dacă aveți de ales.
Ionut Vines Official
Ionut Vines Official2 ani în urmă
Buna ziua ! Am fost cazat la acest hotel in februarie 2021,tin sa mentionez ca lipseste caldura in camera,apa calda nu este deloc,jalnic,nu mai trec niciodata, Dna de la receptie o sa va spuna sa lasati robinetul sa curga mai mult pana urca apa la etaj,eu tinand o cel putin 15 min...degeaba 😄😄 0 TOTAL !
Colceriu Sorin
Colceriu Sorin2 ani în urmă
Destul de rau, lipsa caldura in calorifere in 25 oct, doar la aeroterma de la aerul condiționat, lipsa apa calda pt ca cineva a uitat sa dea drumul la boiler, un recepționer tânăr din străinătate care nu știa românește ci doar putina engleza care era lasat singur de la 7 seara !am înțeles ca același patron ,aceeași conducere ca la Hotel Decebal.....deci praf!
Ady Ghetiu
Ady Ghetiu2 ani în urmă
Ca și hotel este jalnic, baia distrusă, scurgerea de la dus înfundată, se ridica praful din covor de parcă nu a mai fost aspirat de 2 luni. În schimb personalul foarte amabil. E un hotel de pe vremea comuniștilor care nu a mai fost renovat. L-am ales doar pentru plasarea lui centrală.
Locații recomandate