/Arges/Hostal

Pensiunea Agroturistica Piscul Soarelui

Capu Piscului (Campulung Muscel), nr 95, Capul Piscului 117387, România

Pensiunea Agroturistica Piscul Soarelui
Hostal
4.4
203 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5XHF+CF Capul Piscului, România
+40 752 189 500
pisculsoarelui.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Brenescu Silviu
Brenescu Silviu2 ani în urmă
Am stat 2 zile, per total multumit. Dau 4 stele pentru ca am avut probleme cu usa de la intrare si cu gălăgia personalului dimineata.
Gabriel Mioc
Gabriel Mioc2 ani în urmă
Am plecat cu inima indoita, pt ca la noi te poti astepta la orice. Am luat legatura "de cu" seara pentru o rezervare, cerand detalii de plata si accept cu animale de companie. Foarte serviabil gazda, care tocmai plecase din la Bucuresti, sa interesat, revenind cu un tel ca se poate face rezervarea si ca ne astepta cu drag. Am fost primiti cu caldura, se putea comanda mancare pana la ora 20.00. Gazde primitoare.
Camere calduroase si spatioase. Recomand pentru aer si liniste. Mic dejun diversificat. Mancare gustoasa la preturi accesibile.
Mg Gm
Mg Gm2 ani în urmă
Gazdele superbe. Personalul extraordinar. Faptul că te primește cu animalutele de companie un mare plus. Personalul iubește animăluțele și se poarta cu ele exemplar la fel ca și cu oamenii. Mâncarea nemaipomenita. Super. Recomand cu căldură tuturor.
Camelia Dutu
Camelia Dutu2 ani în urmă
Am petrecut 4 zile frumoase în aceasta locație, având parte de mese gustoase la preturi bune, gazde primitoare, personal amabil și peisaj relaxant.
G Alinna
G Alinna2 ani în urmă
Recomand aceasta pensiune....camerele mari, curate, gazdele au fost amabile, iar mancarea delicioasa (incercati papanasii :D)
Emiliean Iacobescu
Emiliean Iacobescu2 ani în urmă
O pensiune foarte frumoasa cu personal calificat. Zona liniștită, camere mari curate, meniuri diversificate și gustoase.
Bogdan V.
Bogdan V.2 ani în urmă
am stat o singură noapte împreună cu amicii la această pensiune și pot spune că proprietara e foarte prietenoasa și cum se cade. mâncarea e foarte bună și la cină și la mic dejun, a venit cam târziu pentru că doamna care se ocupă era singură peste tot. pentru weekend poate ar fi mai bine să mai aduceți personal. camerele foarte încăpătoare și baia poate ar trebui curățată mai bine. ofer totuși 5* pentru mâncare și felul cum știu să se poarte proprietarii și personalul. bravo!
Rebeca Ребека Bujorea
Rebeca Ребека Bujorea2 ani în urmă
Totul a fost excelent, de la mancare, pana la amabilitatea gazdelor si a personalului. Un loc f. liniștit. Recomand cu încredere pt cine vrea sa se relaxeze putin, sa se rupa de aerul de oras si sa respire putin aer curat. Servicii de nota 10, doamnele foarte receptive la nevoile clientilor. Chiar si la cele putin mai speciale si totul la un pret decent si accesibil pt oricine!!! Abia am plecat si deja regret!!!
Sper sa mai revin.
Locații recomandate