/Arges/Hostal

Pensiunea Mikelis International

intrarea din str.Decebal, Strada Negru Vodă 20, Curtea de Argeș 117591, România

Pensiunea Mikelis International
Hostal
3.8
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MQG+M4 Curtea de Argeș, România
+40 744 885 815
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nelu Chereji
Nelu Chereji4 ani în urmă
Foarte sub standarde. Pe langa preturile ridicate , curatenia si mirosuri neplacute.
Popescu Vicentiu
Popescu Vicentiu5 ani în urmă
Am aflat de această pensiune prin booking, noi fiind 3 adulți cu copil căutam o cameră cu 4 paturi duble. Fericirea noastră a făcut să găsesc singurul apartament cu 2 camere cu pat dublu matrimonial. Am rezervat rapid, și după câteva minute am vb cu proprietarul, un domn agreabil, de nota 10, care ne-a ajutat cu informații și cu cazarea. Pensiunea are sala de servire, e la stadă, vizavi e piața, au așa pepeni buni...și la 35 m este un restaurant cu autoservire, au așa ciorbă bună.

Camera dubla e la mansarda cu vedere spre est, are aer condiționat, mobilierul nu este învechit, așa cum scria cineva mai sus, paturi semi moi, tv cu cablu, nu se prind toate posturile de pe cablu, mufa nu face contact bun sau e semnal slab.

In rest, totul e ok, frigiderul e destul de mic, încape un pepene mic, recomand pentru o noapte.

Domnul proprietar este foarte amabil, dacă aveți orice cerințe, apelati la el cu încredere.

Nota 4 din 5.
Sorin Deva
Sorin Deva5 ani în urmă
Raportul calitate-pret excelent.Personalul foarte atent cu toti clientii,camera curata,zona buna,recomand cu incredere.O singura problema este pentru domni,nu poti sa zici la nevasta ca mergi pana la piata...,pentru ca piata e peste drum😀😀😀
Adrian Chirteș
Adrian Chirteș5 ani în urmă
Camera mică. Proprietar inflexibil. Cost suplimentar dacă vrei să primești telecomanda de la aerul condiționat. Pat mic și tare. Parcare dificilă. Recepția e la bar...
Ana Gavril
Ana Gavril5 ani în urmă
Păcat că trebuie să intri prin bar! In față este Piață agroalimentară... nu am găsit un restaurant în apropiere...curat...cu flori la ferestre...pe hol miros de canalizare infundata ...dar pentru o noapte este bine !!!
Cezar Stanislau
Cezar Stanislau6 ani în urmă
Camerele sunt curate, dar intrarea prin bodega, mirosul de carnati la gratar si galagia din piata de dimineata pot fi un disconfort major.
Stefania Abaza
Stefania Abaza7 ani în urmă
Am gasit greu adresa indicată - str Negru Vodă nr 21, chiar utilizând GPS! Adresa e de fapt pe str Decebal, vis-a-vis de o piata. Ne-a întâmpinat un domn care ne-a condus printr-un bar cu aspect de bodega, am urcat doua etaje pe întuneric, ne-a arătat camera si cand am întrebat cât costa ne-a spus ca 90 lei. I-am spus ca pe site era afișat 70 lei. Ne-a replicat ca nu am citit tot, ca scrie ca in Weekend e 90 lei, dar cand i-am arătat ce scrie, s-a scuzat ca cineva a șters! Citind si alte comentarii e clar ca e o practica frecventa. Am refuzat si am plecat.
Nu recomand!
Maria emanuela
Maria emanuela7 ani în urmă
Conditii acceptabile, zona zgomotoasa langa piață, fara frigider, amenajat modest. Ok if it's just for sleeping.
Locații recomandate