/Arad/Hostal

Hotel Queen

310389, Strada Constantin Brâncuși 20-22, Arad, România

Hotel Queen
Hostal
3.6
345 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
57RX+FF Arad, România
+40 257 289 905
hotelqueen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sebb
Sebb2 ani în urmă
Receptionera batrana foarte nepoliticoasa si care nu se pricepe deloc la calculatul restului sau la preturile camerelor, dușuri stricate, vechi si fara presiune la apă, paianjeni si panze de paianjen in camere si in baie, nu este deloc caldura la calorifere. Si uneori centrala/termoteca lor se opreste la intamplare si am patit sa raman fara apa calda in timp ce faceam duș, plin de spuma pe mine si nu era nici caldura. Dânșii au o pisica cu pureci pe care o lasa libera prin receptie/parter.
Marius Silviu Orasanu
Marius Silviu Orasanu2 ani în urmă
Mai sunt îmbunătățiri de făcut, 3 stele merituoase .... pentru moment.
Loredana Alina Panaite
Loredana Alina Panaite2 ani în urmă
Este o pensiune cocheta ,linistita RECOMAND
Mad Max
Mad Max2 ani în urmă
Groaznic, vorbești la telefon ceva și când ajungi acolo nu este nimic rezervat și te dau afară ca pe un câine, Femeia nepoliticoasă la recepție. Făceți-vă o favoare și evitați acest așa-zisul Hotel, zona unde este situat cam lasă de dorit sincer eu unul nu mi-aș lăsa mașina parcată afară.
Cristian Sarbu
Cristian Sarbu2 ani în urmă
Camere in care curățenia lasă de dorit,băile urât mirositoare din cauza canalizări, sigur nu voi mai înnopta la voi
Carmen66 Max
Carmen66 Max3 ani în urmă
Nu-și merita titulatura de "Queen ".Nu recomand, personal lipsit de comunicare, mâncarea expirată servita chiar de către așa zis patron..Un nene care -și mănâncă de sub fund..Rușine ,nu merita clienții sa-i treacă
pragul.
Catalina Neagu
Catalina Neagu4 ani în urmă
In ultimii 4 ani ne-am cazat la acest "hotel" de 2 ori pe an la sosirea și la plecarea din România. Anul trecut și anul acesta am avut de-a face cu "doamna" mai în vârstă care este cam nepoliticoasă. Mai mult anul acesta am sunatcu 3 zile înainte de sosirea în România sa rezerv o camera cu aer condiționat. Cu câteva ore înainte să ajungem la hotel am sunat ca să anunțăm întârzierea din cauza traficului. Așa am descoperit că nu era nici o rezervare pe nunele meu. Ne-au dat o cameră 3m pe 3m...fără aer condiționat, la același preț. A fost ultima dată când am dormit la ei.
Simona Veliu
Simona Veliu2 ani în urmă
Condiții bune. Ospitalier. Curat. Liniște. Îl recomandăm cu căldură.
Prețul, mai mult decât accesibil .
Vom reveni cu drag.
Locații recomandate