/Timis/Gradinita

After school Discovery Smart Kids Club centru educational si club de vacanta

Strada Lacului 1H, Timișoara 300472, România

After school Discovery Smart Kids Club centru educational si club de vacanta
Gradinita
5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6H2+QC Timișoara, România
+40 743 324 701
discoverysmartkidsclub186.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Cosariu
Ramona Cosariu2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți de afterschool și îl recomandăm cu drag. Aici am găsit pentru copilul nostru un mediu cald, primitor, cu cadre didactice specializate care se ocupă foarte atent de copii, sunt atente la nevoile cognitive ale fiecărui copil. Comunicarea cu părinții este foarte bună, doamnele transmit zilnic despre activitățile desfășurate și evoluția copilului. Copiii învață în joacă, își pregătesc temele, au activități variate, participă la ateliere de dezvoltare emoțională. Copilul nostru se simte foarte bine aici, la plecare ne ține la ușă să se mai joace. 😊
Claudia Toma
Claudia Toma2 ani în urmă
Un loc minunat cu oameni minunați! Recomand cu căldură acest club, unde fetele mele au ajuns sa se simta "ca acasă". Le mulțumesc doamnelor pentru toată implicarea și blândețea cu care tratează copiii. Iar faptul ca fetele ne cearta zilnic ca am mers prea devreme după ele, cred ca spune totul despre acest loc! Ma bucur ca am ajuns sa va cunoaștem! Va îmbrățișam cu drag!
Draghi Tutu
Draghi Tutu2 ani în urmă
Se pare ca este un loc minunat 😀...zic asa pentru ca baietelul meu nu a spus niciodata dimineata la trezire ca nu vrea sa mearga, ba chiar uneori ma intreba si Duminica de ce nu merge 😃....concluzia este ca isi doreste si are in acest loc multe de invatat, cel mai mult ii place partea cu experimentele pe care doamnele le fac impreuna cu ei. Recomand cu mare incredere si drag, inca din primele saptamani am vazut schimbari in foarte bine la puiutul meu.
Adelaida Sacalus
Adelaida Sacalus2 ani în urmă
Recomand cu mare drag si bucurie intreaga echipa, sunt oameni tare faini, dedicati, care stiu sa intelega, sa asculte si sa creeze activitati potrivite pentru dezoltarea adecvata fiecarui copil! Cu siguranta copilul tau se va simti foarte bine aici :)
Adela Costin
Adela Costin2 ani în urmă
After cu activitati faine, interactive. Au grija fata de copii, este curat si se lucreaza cu grupe mici de copii. Cadre didactice cu experienta.
Cristina Burescu
Cristina Burescu2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul Discovery Smart Kids Club este un loc cald,plăcut și sigur,plin de oportunități, are un personal calificat cu experiență,dedicat si cu multă iubire față de copii.Copilașul meu 👦a primit cea mai bună îngrijire, a experimentat cele mai frumoase activități și jocuri,si-a dezvoltat abilități de comunicare si inteligență emoțională.
Oana Burza
Oana Burza2 ani în urmă
Un loc placut pentru copii, personalul este dedicat si se implica in multe activitati de joaca diferite a copiilor. Recomand cu mare drag!!
Alina Gomotriceanu
Alina Gomotriceanu2 ani în urmă
Un loc intim și plăcut, unde copiii sunt tratați cu blândețe și mult calm. Se preda limba germana și engleza 1 la 1 sau în grup restrâns.
Locații recomandate