/Timis/Gradinita

Academia Stelutelor

nr., Strada Salcâmilor 7, Timișoara 300425, România

Academia Stelutelor
Gradinita
3.9
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PJ+P8 Timișoara, România
+40 764 002 128
academia-stelutelor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Ghinea
Alexandra Ghinea4 ani în urmă
Giovanu Ester
Giovanu Ester5 ani în urmă
Frumos pe interior dar nu e ok personalul in special directoarea. Am vrut sa imi duc copilul si mi sa zis ca 3 zile sunt de acomodare dar fara contract ,fara nimic la mana ca imi las copilul acolo. Apoi nu mi-au mai primit copilul pe tema ca nu pot primi fara contract. Eu o lasam si fara contract dar fara nici un act fara nici o semnatura ma trezeam fara copil. PE SCURT NU AVEAM NICI O DOVADA CA IMI LASAM COPILUL ACOLO. Ca apoi sa zica de contract ca se aproba de avocat in 2 saptamani, in conditiile in care lu' nevastamea ia zis ca dupa 3 zile miercuri joi vineri pe luni ar face contractul. Dupa aceea dc a zis 2 saptamani? Aceasta gradinita este cam in neregula, eu nu imi las copilul fara nimic la mână ca l-am lasat acolo, chiar dak e de acomodare, mai grav... Nu am chef de voi ca v-as reclama peste tot. Pe scurt neseriozitate, directoare mincinoasa, plus perioada de acomodare fara nimic la mana ca iti lasi copilul acolo. V-as desfinta! Pai ce incredere poate reprezenta aceasta femeiusca ce chipurile e directoare? 0 barat asa va dadeam nota dar nu exista :))))) In incheire cum naiba sa nu ma lasi pana se acomodeaza sa imi supraveghez copilul..... Nu exista legi pt nenorocitii astia cu gradinitile astea private, de aia va treziti cu, copiii vineți de bataie ! Nu recomand
Adrian Breaz
Adrian Breaz5 ani în urmă
Gradinita arata foarte bine, este bine dotata, dar directoarea nu este de incredere. Noi nu am inscris copilul pentru ca ne-a trimis acasa sa ne gandim si sa nu dam raspuns pe loc asta fiind vineri la inchiderea gradinitei, iar duminica cand sa confirmam a zis in acea duminica a avut o vizita si ca s-a semnat contractul pe loc.
Amelia Luchin
Amelia Luchin5 ani în urmă
Ionel Petrut
Ionel Petrut6 ani în urmă
Monica Petrut
Monica Petrut6 ani în urmă
Cojocaru Cristina
Cojocaru Cristina2 ani în urmă
NU RECOMAND! Azi, doamna directoare si sotul dumneai au tipat la mine si m-au dat afara din incinta, impreuna cu fiica de 2 ani. Totul s-a intamplat cand fiica mea era de fata. I-am rugat sa inceteze pentru ca e un copil de fata dar fara succes. Au continuat fara sa se uite in jur.
Seriozitatea acestora lasa de dorit, mai ales in privinta documentelor, pentru ca imi duceam fiica din septembrie si de abia azi(ianuarie) am primit contractul, doar pentru ca i-a deranjat ca am pus intrebari despre fiica mea.
NU RECOMAND! DACA DOAMNA DIRECTOARE SI SOTUL DANSEI RIDICA TONUL LA UN ADULT SI DAU AFARA UN COPIL SI UN ADULT, CA PE NISTE CAINI, NU STIU CUM AR PUTEA SA AIBA GRIJA DE COPILASI!
Vreau sa mai adaug faptul ca de cand imi duc fiica la aceasta gradinita, a inceput sa bata oamenii din jur si sa muste, inclusiv pe noi, parintii.
Oana Cristina
Oana Cristina2 ani în urmă
Locații recomandate