/Mures/Gradinita

Direcţia de Sănătate Publică Mureș

Vila Csonka, Strada Gheorghe Doja 28, Târgu Mureș, România

Direcţia de Sănătate Publică Mureș
Gradinita
1.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHP4+J9 Târgu Mureș, România
aspms.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
F Lenard
F Lenard2 ani în urmă
Vai de steaua lor, nu stiu pe ce lume sunt. Ne anunta dupa aproape 5 zile ca trebuia sa fie copilul in carantina din 15 octombrie (azi, cand ne-au anuntat, fiind 19 octombrie) fiindca un coleg a lui a fost depistat pozitiv cu covid. Instiintarea oficiala, scrisa, ne-o vor trimite "mai incolo, zilele urmatoare", nu conteaza ca avem nevoie de ea la locul de munca pt a beneficia de zile libere platite care se impun pt a sta acasa cu copilul. La cele mai simple intrebari nu au stiut sa raspunda, se intrebau una pe alta doamnele/domnisoarele. Ce sa mai vorbim ca trebuiau sa fie, daca eram intr-o tara cu apa calda, a doua zi dupa depistarea cazului, la usa (aveau toate datele, inclusiv adresa, de la gradinita) cu hotararea de carantinare in mana si sa preleveze probe pentru testare. Ne tin in carantina posibil fara sens (daca nu ne si testeaza si de fapt copilul este negativ), si ne anunta despre situatie dupa ce (daca eram infectati) am fi putut infecta zeci de persoane. Apoi ne miram de numarul mare de cazuri si ca lumea e revoltata. DSP se misca in reluare, si nici macar atunci nu le este foarte clar ce ar trebui facut sau ar fi cel mai bine sa se faca. Astept sa vad daca decizia va veni cu un mare fals in inscrisuri (retrodatata), la ce profesionalism emana nu m-ar mira...penibili in ultimul hal!!! Vai de capul nostru...
Folea stefann
Folea stefann2 ani în urmă
S-a schimbat legea si daca e cineva testat pozitiv nu mai trebuie sa stam in carantina ceilalti care suntem in cotact direct ? Vad ca nu-s interesati sa afle daca mai suntem sau nu persoane in contact direct cu cei testati pozitiv !
Florica Besenyei
Florica Besenyei2 ani în urmă
In ciuda faptului ca este foarte aglomerat, și trebuie să aștepți la telefon am fost mulțumita de ajutorul vostru. Mulțumesc frumos.
Man Claudiu Adrian
Man Claudiu Adrian2 ani în urmă
Institutie mai prost organizata decat DSP Mures nu exista in tot sistemul public! Rusine!
Janos Benko
Janos Benko2 ani în urmă
Nu ridica telefonul cu zilele și nu cunoaste onor dsp legile
Bla Bla
Bla Bla2 ani în urmă
M-au sunat după 9 zile și mi-au cerut adresa de e-mail pentru a-mi trimite decizia de izolare. Le-am dat adresa de e-mail, dar nu mi-au trimis decizia.
Nu-s obișnuiți cu munca. Până să înceapă pandemia nu știa multă lume de ei. Doar cei de la care colectau șpăgile.
Fevronia
Fevronia2 ani în urmă
Cladirea care cel putin la exterior este neingrijita, pare a fi o constructie veche daca judecam dupa arhitectura sa. Un perete fals, cu deschideri pentru lumina, adaposteste un trotuar. Etajul este extins deasupra trotuarului. Elemente de decoratiuni baroce.
Thomas SZABO
Thomas SZABO2 ani în urmă
Ne-am declarat in izolare fiind contacti directi ai unei persoane testata pozitiv de 7 zile si nu ne cauta nimeni pentru a ne spune urmatorii pasi.De 7 zile avem simptome(usoare si medii),dar nu stim daca e safe sa iesim din casa la incheierea perioadei.La telefon ni se spune ca vom fi cautati,niste incompetenti!
Locații recomandate