/Mures/Gradinita

Complex Stejaris-Vatman

E 60 Km 7, Tg.Mures - Brasov, Târgu Mureș, România

Complex Stejaris-Vatman
Gradinita
4.1
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GJ2J+8X Târgu Mureș, România
+40 730 591 373
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Unicorn power
Unicorn power4 ani în urmă
Un restaurant de cac*t nici nu stiu de unde sa incep. O sa iau cu momentul care am ajuns am asteptat destul de mult pana ne-a luat comanda, a adus doar trei sucuri si le-e lasat pe masa asa sigilate si si-a uitat si deschizătorul de sticle acolo, probabil s-a dus sa ia o alta comanda ca peste cam trei minute a revenit si ne-a servit cu acele sucuri . Apoi a adus ciorbele un alt chelner si evident ca le-a pus gresit fiecare avea alta ciorba fata de cea comandata! A revenit si ne-a anunţat ca cuptorul pt pizza a luat foc si nu se mai poate prepera . După cam 20 Min a adus felul doi mancarea mea a pus-o altuiva (primul chelner) si apoi s-a adresat care mine ca trb sa.imi aduca respective mancare! Doua persoane nu au primit mancatea ceruta printre care si vea cu mancarea mea ! A adus mancarea mai intai la cineva care a venit după noi dar acest fenomen este destul de des acum in Romania... acum ca am citit recenzia imo dau seama ca a fost mult mai rău decat am crezut.. Doar jumatate de mancare a avut gust ok in rest un gust oribil. Era o toaleta pt femei si una pt barbati, servetelele erau efectiv încuiate si baile f mici! Nico o stea nu merită! (Scuzati greselile gramaticale)
Maria Cristina Tarcu
Maria Cristina Tarcu4 ani în urmă
F. zgomotos, așternutul având pe el fire de par ramase de la alte persoane, nu sunt veioze doar o plafoniera, TV pus într-o poziție în care nici nu poți sa te uiți la el!
Paula korodi
Paula korodi4 ani în urmă
Aer condiționat nu este ,macheta murdară, paturi rele ,cearceafuri puse numa asa ,cand te pui pe pat cade jos ,baia murdară, chiuveta murdară, dusul nu mai vorbim ,nu cred ca a fost spălat vreodată ,am mai fost acum cativa ani ,cand era cealaltă gestiune, si nu a fost asa . Cu siguranță no sa ne mai vada pe acolo
Marius Bofu
Marius Bofu4 ani în urmă
Liniște și prețuri de bun simt
Claudiu marginean
Claudiu marginean4 ani în urmă
Locație la marginea orașului langa pădure.
Constantin Stoicescu
Constantin Stoicescu5 ani în urmă
Frumos complex. Am avut parte de servicii bune și de mâncare, de-asemenea. Merita sa faceți un popas când va aflați pe aceasta ruta.
Florea Domnita
Florea Domnita5 ani în urmă
Peisaj frumos, dar puțin ingrijit
Andrei-Daniel Petrica
Andrei-Daniel Petrica10 ani în urmă
Servire excelentă mancare gustoasă.
Locații recomandate