/Mures/Gradinita

Complexul Weekend

Strada Plutelor, Târgu Mureș, România

Complexul Weekend
Gradinita
4.3
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH6F+F6 Târgu Mureș, România
+40 265 216 930
tirgumures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adela Popa
Adela Popa2 ani în urmă
Complexul cunoscut ca "week- end" se bucura de multi ani-peste 50 -de simpatia targumuresenor. Pe o suprafata impresionanta se gasesc bazine de inot, tobogane, bazine pentru barci. Numeroase terase, casute de vacanta, terenuri pentru a practica fotbal, tenis completeaza posibilitatile de agrement. Aflat pe malul Muresului, compexul este o gura de aer la propriu si figurat pentru locuiutorii zonei, dar si pentru turisti
Cosix Cosi
Cosix Cosi2 ani în urmă
Locul copilăriei, după nume, un loc complex cu piscine, terase, alei, parc pt copii, terenuri de sport, lac de canotaj. Viziteaza-l!!
Daniel bucur
Daniel bucur2 ani în urmă
Este super frumos , gazonul este tuns bazinele inca nu au apa dar sunt pregatite , tesasele sunt deschise lume multa , super frumos :)
Eugen Elemér Dobrovolschi
Eugen Elemér Dobrovolschi2 ani în urmă
AstraZeneca !
Avem noroc cu spațiul amenajat foarte bine .
După două zile puteți face şi sport aici .
Adrian Cimpan
Adrian Cimpan5 ani în urmă
Locație superbă în orice anotimp. În această perioadă este o destinație pentru plimbare, role, biciclete. Spațiile verzi sunt îngrijite, iar locurile de joacă pentru copii sunt întreținute. Unele sunt încă în conservare din sezonul rece.
Sándor Körtesi
Sándor Körtesi5 ani în urmă
Un loc din care s-ar putea scoate mult mai mult daca s-ar avea grija la curatenie, si sa faptul sa se respecte regulile interioare (sa nu se faca baie imbracati). Sunt foarte multe locuri de joaca in interior pentru copii, mai noi s-au construit si altele. Ar putea sa existe mai multe toalete, iar acestea sa fie curatate mai des. Toboganul de apa gratuit pentru copii este cam ruginit si se economiseste cu apa...nu curge intotdeauna.
Cody Cici
Cody Cici6 ani în urmă
Spatiu foarte mare pt plaja si bazine mari. Mancarea care se vinde in complex nu ii stralucita, dar este acceptabila. Pretul de intrare este foarte mic, mai ales pt studenti. Toate cele 3 topogane erau functionale. Ce nu ii ok ii faptul ca ii o singura baie disponibila, deci daca ti-ai pus lucrurile in capatul opus intrarii, trebuie sa parcurgi toata distanta pt a merge la baie.
Manuela Precup
Manuela Precup2 ani în urmă
Foarte curată apa ! Într-un cuvânt perfect 👌 pentru o zi călduroasă de vară!
Locații recomandate