/Ilfov/Gradinita

Gradinita & Cresa Brainy Kids Club Otopeni

Strada.I.G.Duca 37 B, Otopeni 075100, România

Gradinita & Cresa Brainy Kids Club Otopeni
Gradinita
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H346+5W Otopeni, România
+40 726 231 293
brainykidsclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Emilian
Florin Emilian2 ani în urmă
Pozitiv: Calitate, Comunicare, Profesionalism, Valoare
Cornelia Stefan
Cornelia Stefan2 ani în urmă
Recomand Brainy Kids Club, în primul rand pentru ca dna Director este cadru didactic și un om deosebit,
In al doilea rand, personalul este implicat și dedicat,
Un personal bine pregătit profesional pentru a pregăti și întâmpina copiii,
Sunt îngrijiți cu multa dragoste!
Lavinia Sumanariu
Lavinia Sumanariu2 ani în urmă
Buna ziua! Copiii mei (4 ani si 2 ani) adora aceasta gradinita si personalul calificat care le ofera toata grija si mai ales toata iubirea de care ei au nevoie in absenta parintilor. Avem 6 luni consecutive de activitate,perioada in care nu am intampinat probleme. Sunt profesionisti pe toate planurile. Au meniu bio,respecta intolerantele la diferite alimente ale micutilor,au activitati in limba engleza,au program de joaca,loc frumos amenajat in aer liber si cel mai important ,atentie foarte mare concentrata pe fiecare copilas in parte. Doamna Directoare este foarte implicata,cunoscand foarte bine toti copiii. Eu personal sunt multumita datorita mai multor aspecte,dar cel mai important pentru mine sunt doua : nu plang atunci cand raman la gradi,chiar sunt foarte multumiti cand vine ziua de luni si mai ales NU S-AU IMBOLNAVIT NICIODATA! Va multumesc din suflet tuturor pentru grija si iubirea oferita copiiilor!
Florentin Preoteasa
Florentin Preoteasa2 ani în urmă
Copilul meu este la aceasta gradinita si inca dupa primele luni s-a observat progresul (dupa o experienta nefericita in alta parte). Suntem foarte multumiti de modul cum este tratat copilul, activitatile pe care le desfasoara si excelentul profesionalism prin care copilul este indrumat cu mare grija si atentie. De asemenea, apreciem modul de comunicare care este unul absolut excelent si care ne ajuta foarte mult. Conditiile sunt excelente, mancarea este foarte buna iar educatoarele excelente. Noi avem o singura parere de rau: ca nu am gasit aceasta gradinita acum 4 ani pentru ca sa evitam experientele neplacute prin care a trecut copilul meu in trecut. Pe scurt, ca o concluzie: recomand din toata inima aceasta gradinita.
Maria Clopotel
Maria Clopotel2 ani în urmă
Personal profesionist, dedicat si amabil pentru care atentia la detalii primeaza.
Calitatea serviciilor oferite si modalitatea de gestionare a relatiei cu clientii depasesc orice asteptari.
Mag C
Mag C2 ani în urmă
Profesionalism, educatie, siguranta, descriu aceasta gradinita.Baietelul meu a invatat sa vorbeasca limba engleza foarte, foarte repede la aceasta gradinita! Felicitari colectivului si in special d-nei director! Va multumesc!
Teodora Natasha
Teodora Natasha2 ani în urmă
Recomand cu caldura aceasta gradinita. Este un loc in care copiii se pot dezvolta armonios intr-un spatiu care ofera siguranta alaturi de un personal fain.
ANDREI- GAMING
ANDREI- GAMING2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență foarte plăcută în această grădiniță. Piticul s-a adaptat destul de bine. Au parte personal calificat și am comunicat foarte bine.
Locații recomandate