/Ilfov/Gradinita

Gradinita Degetica Royal Palace

Str. Rezervelor 42B, Roșu 077042, România

Gradinita Degetica Royal Palace
Gradinita
2.8
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXWP+MF Roșu, România
+40 733 003 300
gradinitadegetica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Camellia
Camellia2 ani în urmă
In fiecare zi, de la orele 8:30 pana la orele 18:30 copiii din aceasta gradinita sunt lasati sa tipe in curte (cu o mica pauza de liniste cand "educatoarele" ii cheama inauntru pe copii ). Copiii nu poarta masca de protectie, nici personalul. O insititutie precum gradinita ar fi normal sa implice copiii in activitati educationale, pentru acest motiv parintii platesc taxe asortate la sistemul privat. Iar in cazul acestei gradinite serviciilor lor sunt mai degraba de bone de calitate indoielnica, fara nici un pic de responsabilitate din partea cadrelor didactice. Este incredibil cum, dupa mai multe sesizari catre institutiile autorizate sa reglementeze aceste noconformitati ale acestei gradinite, Dna Musat Andra Stefania, in calitate de manager in imbunatatire procese al Gradinitei Degetica Royal Palace s-ar fi angajat sa respecte atat niste reglementarile educationale ce se impun unei astfel de institutii, cat si prevederile legii 61/1991. Insa, ca la noi in Romania, aceste angajamente sunt doar vorbe in vant. Daca vor continua in aceasta directie, ma voi adresa si altor institutii autorizate sa ia masuri.
Daniela Simona Raducanu
Daniela Simona Raducanu2 ani în urmă
Buna ziua ,sunt interesata și eu de o gradinita pt o fetita de 5 ani ...suntem mutați de curând aici și avem nevoie pt fetita ,mulțumesc!
Morarasu Oana
Morarasu Oana2 ani în urmă
Lapis Vos
Lapis Vos2 ani în urmă
Mai bine evitați. E doar un butic care stoarce părinții de bani fără să ofere mai nimic. Personalul, cu excepția unei doamne ceva mai aproape de pensie, e nepriceput cu totul.
Sunt multe alte alegeri mai bune în Chiajna. (noi am ales alta, dar nu dăm nume, ca să nu se cheme că e antireclamă de la vreo concurență).
Chestii Diverse
Chestii Diverse3 ani în urmă
Neprofesionalism total ! Conducerea preia copii in grădinița fara masca de protecție .
A funcționat când trebuia închisă acesta "Asociatie".
Ion lucian
Ion lucian3 ani în urmă
Jalnic!
Mirela Nasta
Mirela Nasta4 ani în urmă
Depinde foarte mult de asteptarile fiecaruia si prin ce lentile priveste fiecare. Sunt convinsa ca sunt foarte multi parinti care sunt foarte multumiti insa prin lentilele mele nu s-a vazut foarte bine. Am avut asteptari mult mai mari citind ceea ce scrie pe site insa realitatea este mult diferita din punctul meu de vedere. Poate am avut noi ghinion dar in mai putin de 6 luni am schimbat 3 educatoare iar cand a plecat a doua, grupa fiicei mele a ramas cu o educatoare care terminase liceul de 3 luni. Am rugat sa se caute o educatoare mai cu experienta si mi s-a spus "vom vedea ce vom gasi" ceea ce mie nu mi se pare corect ca nici eu cand platesc taxa nu dau doar o parte din bani si le zic "voi vedea cand va dau restul". Nici alimentatia nu era tocmai ce trebuie din punctul meu de vedere. Am gasit in buzunarele copilului salatini si a primit si cereale procesate cu ciocolata. Cand am inscris copilul la gradinita era obisnuit sa bea destul de multa apa si am observat ca atunci cand il luam de la gradi era mereu foarte insetat. Usor usor a inceput sa nu mai bea suficienta. La un moment dat copilul a facut pe fata dermatita de contact care a culminat cu niste urticarii foarte urate iar toate acestea le pun pe seama exceptiilor alimentare si lipsei de hidratare. E posibil si la alte gradinite sa se intample asa, dar asta este experienta mea. Am cerut sa vorbesc cu doamna care detine Gradinita pentru a incerca sa gasim o solutie. Mi s-a spus ca nu este in tara si ca o sa o intrebe cand revine in tara daca e ok sa mi se dea numarul ei de telefon. Nu s-a revenit catre mine cu un raspuns nici ca da, nici ca nu. Vazand ca nu intereseaza pe nimeni sa gasim o solutie, am decis sa retrag fetita trimitand un mail pentru a intreba cum trebuie procedat. A trecut aproape o luna de cand am dat mailul si nu mi s-a raspuns nici pana in ziua de astazi.
Damian-Robert Geabot
Damian-Robert Geabot2 ani în urmă
Alta zi in care un copil urla descreierat (probabil Rares, iar) in curtea asta in timp ce educatoarele stau la coltul blocului si fumeaza.
Catre parinti: Daca vreti ca vecinii sa nu va stie copiii dupa nume si nivelul redus de educatie, de care dati uneori dovada impreuna cu ei - cand eu si alti vecini va cerem sa ne respectati proprietatea si orele de munca, va indemn sa nu ii aduceti aici.
Locații recomandate