/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Numărul 67

Intrarea Reconstrucției 6A, București 031724, România

Grădinița Numărul 67
Gradinita
4.5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FW+5P București, România
+40 31 425 4745
forum.desprecopii.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costescu Maria
Costescu Maria4 ani în urmă
Super!
Daniel Baditoiu
Daniel Baditoiu5 ani în urmă
Am cautat mai bine de 6 luni o gradinita in sectorul 3 si am ales-o pe aceasta - desi e la 2 km de casa - mai ales dupa ce am stat de vorba si cu directoarea (d-na Daniela Nicolae). Doi ani mai tarziu, nu regretam alegerea facuta si spun asta comparand inclusiv cu gradinitile private din zona. Ambitia directoarei de a transforma aceasta gradinita intr-una etalon a dus la obtinerea de fonduri pentru renovare, dotare si modernizare (3 locuri mari de joaca in curte, cu tartan si piese noi renovate in 2017-2018). In plus, au bucatarie proprie si meniul este diversificat si afisat zilnic (felul 1, felul 2 si desert de casa).
Totodata, conteaza foarte mult si educatoarea pe care o aveti si cum reuseste sa se mobilizeze comitetul de parinti. La noi a existat mereu comunicare prin aplicatiile de mesagerie de pe telefon, prezenta mare la sedinte, excursii, spectacole, activitati in aer liber, muzica, dans, engleza, etc. Pana si serbarile de MosCraciun au fost deosebite. Din pacate, gradinita incepe sa fie din ce in ce mai cautata si mai aglomerata ceea ce duce la cresterea numarului de copii in grupa.
Completare 2019: aici vom merge si cu al doilea copil. Dupa 3 ani, am fost destul de multumiti astfel incat abia asteptam sa o luam de la capat. Speram sa fie cel putin la fel de bine :).
Andreea Pop
Andreea Pop5 ani în urmă
Buna ziua. Ma puteti ajuta, va rog, cu un numar de contact de la gradinita 67 din Sector 3? Am incercat sa sun la numarul afisat, insa nu mai este de actualitate. Va multumesc anticipat.
Alina Ciocoi
Alina Ciocoi5 ani în urmă
Buna ziua
Un număr de contact
Sun la numărul afișat si nu Răspunde nimeni ori nu este bun
Mulțumesc
DORINA STANCU-MARA
DORINA STANCU-MARA6 ani în urmă
Grădinița nouă cu dotări moderne și spații de joacă.
Roxana S
Roxana S6 ani în urmă
Noua in cartier
ItzzyBitzzy
ItzzyBitzzy7 ani în urmă
Famows
Famows2 ani în urmă
Pute a copii
Locații recomandate