/Bucuresti/Gradinita

Centrul Guguta

Drumul Mănăstirea Sihăstria Nr. 11A, București 061048, România

Centrul Guguta
Gradinita
4.4
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2W9+MR București, România
guguta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia-Adriana Bita
Iulia-Adriana Bita2 ani în urmă
Madalina Stanculescu
Madalina Stanculescu2 ani în urmă
Iulian Dumitrache
Iulian Dumitrache2 ani în urmă
Florina Vasilescu
Florina Vasilescu2 ani în urmă
A fost o experienta de 1 luna, o luna in care conducerea are o atitudine de penitenciar, in care nu ai voie sa comunici cu nimeni din interiorul centrului educational, ci doar cu directoarea. Comunicarea este extrem de grea, chiar si cu conducerea!
Era strict interzis sa ai contact cu educatorii, nu avem nici o scrisoare saptamanala (asa cum este scris in contract), ci doar niste poze la sfarsitul saptamanii.

Dna directoare este deranjata si daca te vede ca discuti cu un alt parinte. Exemplu: astepti la poarta gradinitei si vorbesti cu un parinte sau cu bunic- acela este momentul in care dna directoare intitulata “psiholog” de profesie se dezlantuie urland ca la usa cortului ca nu ai voie sa stai acolo. Specific: parcare pe domeniul public…..o parcare goala!

Meniul copiilor este un mesaj pe whatsapp, fara gramaj, fara alergeni….specific ca nu gatesc acolo, ci primesc mancare de la o alta gradinita(cel putin asta au spus la inceput).
Copilul meu are multiple alergii alimentare, iar meniul primit este un mesaj text pe whatsapp (primit la sfarsitul zilei si nu la inceputul saptamanii/zilei) nu specifica nicaieri tipul de alergeni!
N.R.N Nanescu -R .Nicolae
N.R.N Nanescu -R .Nicolae2 ani în urmă
Se poate și mai bine ! . . Binișor!!
Alexandru Donciu
Alexandru Donciu2 ani în urmă
(Tradus de Google) O grădiniță excelentă și o grădiniță pentru copii mici. Copiii mei sunt foarte fericiți mergând acolo. Este bine organizat, iar personalul este foarte frumos. Îl recomand!

(Original)
A great kindergarden and daycare for little kids. My kids are really happy going there. It is well organised and personnel is real nice. I recommend it!
Ionela-gabriela negoita
Ionela-gabriela negoita2 ani în urmă
D S
D S2 ani în urmă
Locații recomandate