/Bucuresti/Gradinita

BritAcademy- Gradinita si afterschool

Strada Olimpiadei 36, București 021755, România

BritAcademy- Gradinita si afterschool
Gradinita
4.7
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WX+X3 București, România
+40 740 329 105
gradinita-engleza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Neidoni
Monica Neidoni4 ani în urmă
O gradinita minunata pentru noi. Copilul nostru ii sare in brate educatoarei in fiecare dimineata. Personal bland, dar ferm la nevoie, lucram in echipa impreuna cu educatoarea, la punctele de imbunatatit. Copilul nostru invata multe lucruri bune, ne spune poezii si cantece toata ziua, si coregrafia la pachet. Apreciem transparenta si deschiderea in comunicarea cu parintii. Mediul este unul armonios. Recomand cu incredere Brit Academy!
Eliza Popa
Eliza Popa4 ani în urmă
Din punctul meu de vedere este grădinița ideală, care reușește să stimuleze și să capteze atenția copiilor. Am observat la fetita noastra o evoluție semnificativă de când frecventează grădinița. Aici a fost înconjurată cu dragoste, empatie si blândețe.
Apreciez de asemenea preocuparea pentru petrecerea timpului în aer liber , lucru care stimulează imunitatea copiilor și îi ajută să fie mai sanatosi.
Va multumim pt răbdare si tot efortul pe care il depuneti. Va apreciem!
Adriana Ciobanu
Adriana Ciobanu4 ani în urmă
Este un loc plin de caldura,educatori dedicati si mult profesionalism.
Sunt foarte multumita de toate activitatile din aceasta gradinita . Copilul meu se duce cu drag la gradinita.
Recomand cu incredere Gradinita BritAcamemy.
Halipli Olesea
Halipli Olesea4 ani în urmă
mai mult decat o gradinita, un loc minunat in care copiii se simt parte dintr-o familie mare si frumoasa, sunt incurajati sa aiba incredere in ei si sa isi creeze prietenii. Am incredere ca aici copilul meu se simte in siguranta si este fericit! Recomand!
Oana Dan
Oana Dan4 ani în urmă
(Tradus de Google) BritAcademy este un mare preșcolar din București, membru al prestigioasei rețele COBIS (Consiliul Școlilor Internaționale Britanice)! Un mediu sigur și cald, în care copiii sunt extrem de bine îngrijiți, învață și se joacă, dezvoltă abilități sociale și emoționale. Îmi place foarte mult filozofia învățării, care combină jocul și învățarea (au personal excelent), stimulând în același timp curiozitatea copiilor și construindu-și cu atenție stima de sine și încurajând gândirea și creativitatea independentă, toate dublate de un puternic simț al comunității bazate pe dezvoltarea lor abilitati sociale. Este cel mai bun punct de plecare pentru copii, recomand cu tărie BritAcademy!

(Original)
BritAcademy is a great preschool in Bucharest, member of the prestigious COBIS (Council of British International Schools) network! A safe and warm environment, where children are extremely well cared for, learn and play, develop social and emotional skills. I really love the learning philosophy, which combines playing and learning (they have great staff), while stimulating the children’s curiosity and carefully building their self-esteem and encouraging independent thinking and creativity, all dubbed by a strong sense of community based on developing their social skills. It's the best starting point for kids, I strongly recommend BritAcademy!
Boboc Anca
Boboc Anca4 ani în urmă
(Tradus de Google) Mediu foarte frumos, profesional și prietenos pentru copii! persoane dedicate și implicate lucrează cu copiii. Suntem fericiți în ceea ce privește progresul și dezvoltarea copiilor după 3,5 ani cu echipa Brit Academy. Recomandăm Brit Academy ca o grădiniță foarte bună și, de asemenea, după școală!

(Original)
Very nice, professional and friendly environment for kids! Dedicated and involved people working with the children. We are happy regarding the kids' progress and development after 3,5 years with Brit Academy team. We recommend Brit Academy as a very good kindergarten and also after school !
Alexandra Nastase
Alexandra Nastase4 ani în urmă
(Tradus de Google) Recomand cu siguranță această grădiniță!

(Original)
Definitely recommend this preschool!
Lavinia Diana
Lavinia Diana2 ani în urmă
BritAcademy a fost cel mai potrivit loc de creștere și explorare pentru copilul nostru.

In primul rand, am venit cautand un loc in care el sa gaseasca un echilibru de care copiii au mare nevoie, dar care e greu de construit: echilibrul intre libertate si bucurie copilareasca pe de-o parte, dar si disciplina si directie pe de alta. A invatat aici sa fie mai rabdator si mai atent.

In al doilea rand, a descoperit limba engleza. Pentru noi ca parinti, asta e foarte important nu pentru ca "ii trebuie intr-o zi...", ci pentru ca i-a deschis deja usa pentru bucurii noi. Chiar daca e la inceput, se amuza deja cu glume si isi satisface curiozitati de care nu s-ar fi bucurat fara ce a deprins la Brit.

In al treilea rand, el a devenit mai increzator in prieteniile (si supararile) lui si a inceput sa inteleaga mai multe decat ar fi putut doar de la noi despre alchimia asta ciudata intre oameni. De acum incolo, o sa mai tot invatam toti 3 despre asta, impreuna, dar simtim ca fara mediul de la Brit, nu ar fi inteles niste lucruri pe care doar noi, ca parinti, nu i le puteam traduce in nicio limba.

Și pentru îngrijorările uzuale nu am avut nici un dubiu: meniu ok, spațiu, curte, atenție, comunicare cu părinții.
Locații recomandate