/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Livada cu Copii

Strada Toamnei 78, București 020714, România

Gradinita Livada cu Copii
Gradinita
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W7+5V București, România
+40 757 467 127
livadacucopii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Velciu
Alin Velciu2 ani în urmă
Datorita recenziilor, am ajuns impreuna cu baietelul nostru de 3 ani sa mergem sa vedem Livada cu Copii. Stefan s-a adaptat foarte rapid, fiind ajutat foarte mult de mediul primitor si doamnele foarte apropiate de copii. Va pot spune faptul ca dupa aproape 2 luni de cand merge, o face foarte fericit, iar noi vedem zilnic schimbari in comportamentul lui. Am ajuns la concluzia ca aici se poate dezvolta, fiind un mediu sanatos, punandu-se accent pe dezvoltarea individuala, indemanare si stimularea pentru atingerea potentialului real al copilului. Suntem extrem de mulțumiti de cum vedem evoluția lui Ștefan in familia Livada cu Copii. Recomand, celor care isi doresc o altfel de gradinita, sa mearga sa poarte doar o discutie! Fotografia atasata este din prima saptamana de gradinita.
Iuliana Musat
Iuliana Musat2 ani în urmă
Numai cine nu a fost niciodata la primul copil, nu poate intelege framantarile si nebuloasele intoarcerii mamei la munca. Cele o mie de necunoscute, creeaza un adevarat carusel de emotii, peste care troneaza intrebarea:”oare o sa ii fie bine fara mine?”. Nu e un secret pentru nimeni, ca zambetul copiilor este un indicator al starii lor emotionale. Recunosc ca eu asta am cautat intr-o gradinita: o extensie a familiei, de unde sa imi iau copilul cu certitudinea ca dupa o zi de gradinita, amandoua zambim. Asadar asta reprezinta pentru mine Livada cu copii, locul acela, cald, vesel si primitor, unde copilul meu creste si se dezvolta armonios, inconjurat de oameni minunati. Chapeau bas pentru tot ceea ce face, intregii echipe de la Livada cu copii! Nu degeaba se spune ca Dumnezeu lucreaza prin oameni.
Gabriela Florescu
Gabriela Florescu2 ani în urmă
Locul ideal, pornind de la adaptarea lentă, în ritmul puiului de om, trecând prin facilitățile oferite (bucătăria proprie, curtea, sesiunile de feedback între părinte și educator) și până la metoda Montessori și competențele educatorilor. Copiii petrec aproape toată ziua afară pe timpul verii, urmărind gâze sau cum cresc răsaduri de legume, iar în sezonul rece învață cum se pun murăturile sau mult-iubitele colinde.
La Livada, copilului meu i se sădesc valori care sper să-i rămână acolo, la rădăcină, pe viață.
Madalina Olteanu
Madalina Olteanu2 ani în urmă
Livada cu Copii este, pentru copilul meu, a doua lui casa. Se simte in siguranta, este relaxat si fericit.
Serviciile sunt la superlativ, educatorii blanzi, copiii au parte de o adaptare lenta si o copilarie linistita si fericita.
Ca mama pot spune ca am incredere 100% sa imi las copilul la Gradinita Livada cu Copii. Si cel de-al doilea copil tot aici va merge.
Mircea Ion
Mircea Ion2 ani în urmă
O grădiniță montessori minunată. Adaptare lenta, îndrumători minunați, atenti, răbdători. Curtea generoasa și meniul (cu bucatarie proprie) au fost un plus care ne-a convins ca este locul potrivit pentru fetita noastră.
Constantin elena simona
Constantin elena simona2 ani în urmă
Locul ideal în care îți poți lăsa copilul cu încredere! Personalul este calificat, iar orice problema este rezolvata cu profesionalism.
Cristian T
Cristian T2 ani în urmă
Recomand
Iulia Dumitrache
Iulia Dumitrache2 ani în urmă
Grădiniță Montessori. Curte: foișor, piramidă de cățărare, grădină de legume, gazon cu iarbă moale, căsuță din lemn pt.copii, asfalt pt. plimbări cu trotinete, biciclete etc.
Două grupe: grupa mică la al 2-lea etaj, grupa mare la primul.
Interior: dormitoare, săli de lucru, bucătării, birou, cabinet medical, toalete.
Locații recomandate