/Bucuresti/Gradinita

Planeta HamHam

Str. Barbu Văcărescu 162 - 164, București 020284, România

Planeta HamHam
Gradinita
3.9
269 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F486+F7 București, România
+40 753 426 426
planetahamham.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Petrovici
Mihaela Petrovici2 ani în urmă
Camerele nu se curăță, câinii sunt tratați cu neatenție, nu sunt scoși afara conform programului stabilit. De evitat!
Simona Dobre
Simona Dobre2 ani în urmă
Bagati bani în reclame și in recenzii false, dar sa supravegheați animăluțele nu puteți! Ii lăsați sa moară si sa se bată între ei. Este inexplicabil cum poți lua un câine de aici cu răni pe lăbuțe, lovit si traumatizat. Voi nu sunteți oameni??????
O mizerie de afacere.
Nu - va - lăsați - animalele - aici.
Dordea Anca
Dordea Anca2 ani în urmă
Poate ar fi de ajutor să știe și alți clienți că le poate muri prietenul patruped din cauza neglijenței voastre!
Petra Todoran
Petra Todoran2 ani în urmă
Condiții foarte bune. Am fost plăcut impresionată pentru faptul că i-au pus pătuț lui Lucky în cameră,eu neștiind cum este camera i-am adus doar salteaua.
Alina Sfredel
Alina Sfredel2 ani în urmă
Am lasat patrupedul in varsta de 10 luni, o femela Labrador, 3 nopti in camera fara supraveghere video si fara servicii de gradinita. Desi am lasat cantitate exacta si am scris pe cutie cat trebuie sa manance zilnic, am gasit la intorcere hrana pe jumatate consumata( Labradorii sunt ft pofticiosi asa ca imi inchipui ce foame i-o fi fost). Am gasit-o speriata, cu urme de bataie si cu ft multe muscaturi de insecte de la care facuse o alergie pe burtica. In fine, cainele a fost traumatizat! Nu va lasati cainii acolo!! Ii tin probabil in camerele alea inchisi, in intuneric, fara sa le dea hrana corespunzatoare( cu care vii de acasa) si probabil nu ii plimba suficient! Exista locatii mult mai prietenoase pentru patrupezii nostri!
Cristina Stamati
Cristina Stamati2 ani în urmă
După aceaste descrieri, oricine și-ar aduce cățelul cu mare încredere la voi, asa cum am făcut și noi. Dar, din păcate, nu am mai avut aceeași încredere după ce l-am luat. Ne-am trezit cu o ciuperca la labuta, care, după părerea dumneavoastră, nu era ciupercă, era asa cum v-ați exprimat: "murdar". 🙂 Iar după ce ne-am dus la veterinar, ni s-a spus ca nu a fost igienizata bine camera unde a stat.
Ar fi drăguț ca pe lângă reclama pe care v-o faceți, și taxele luate, sa oferiți și servicii pe măsură.
Adică, îmi cereți sa va aduc câinele sănătos, și cu vaccinurile la zi ca să îl iau înapoi plin de alte boli?
Va las pe voi sa trageți concluzii.
Alexandra Maria Uţă
Alexandra Maria Uţă2 ani în urmă
O dezamăgire totala.Am rezervat camera de 80 lei pentru pisoiul nostru , ne am gândit să fie cea mai buna varianta. O dezamăgire totala. O camera lipsită de lumina, cu câteva scărițe din lemn,rece ,fara pat și cu un calorifer extrem de mic. La decazare pisicul nostru era f agitat, se vedea că a stat numai în întuneric și mirosea extrem de URAT !! Nu recomandam.
Ecaterina Vintu
Ecaterina Vintu2 ani în urmă
Daca aveati un catel mic, alb si pufos pe 31 decembrie 2021 cazat la planeta hamham, sa stiti ca a IMPARTIT camera cu un PITBULL!
Al meu pitbull de 35 de kg, pe care un adult il tine cu greu, care ar fi putut oricand sa il considere o jucarica mica si sa-i vina de hac!
Nu recomand!!!
Locații recomandate