/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Alegra

Strada Finta 25, București 060368, România

Gradinita Alegra
Gradinita
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
F342+P8 București, România
+40 746 167 291
gradinitaalegra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alice Dumitrache
Alice Dumitrache2 ani în urmă
După două experiențe neplăcute la alte grădinițe private (despre care nu detaliez aici, căci nu merită a fi menționate împreună cu Alegra Kids), am decis, la recomandarea unei prietene care are aici fetița și este extrem de mulțumită, să înscriu copiii la Alegra. Fetița mea și băiețelul cel mare sunt extrem de încântați, la fel ca mine și soțul meu. Cu siguranță că la Alegra îl vom înscrie și pe cel mic, care e pe drum :).
În primul rând înțelegerea de care dă dovadă conducerea grădiniței este fantastică! Știți că nu e ușor cu doi copii și ultimul lucru care îi mai lipsește unei mame este proasta comunicare cu grădinița. Suntem super mulțumiți pentru că am avut susținere de fiecare dată, fără probleme, fără comentarii.
Apoi, catering-ul este de foarte bună calitate, nu am auzit de nici o problemă în acest sens și de nici o plângere de la alți părinți.
Activitățile copiilor, prețul corect și faptul că nu sunt atât de mulți copii, ca la stat, mă face să stau liniștită și să îi las cu încredere la Alegra și îmi pare rău că nu am făcut-o încă de la început.
Laura vasile
Laura vasile2 ani în urmă
Recomand cu caldura acest loc minunat, unde copiii se dezvolta frumos, descopera lucruri noi si isi fac prieteni. Felicit educatoarele, care sunt implicate si atente, dar si restul personalului este deosebit.
Aida Popa
Aida Popa2 ani în urmă
Copiii nostri s-au simtit ca acasa aici si in toti cei 6 ani de colaborare am avut permanent sentimentul ca se afla pe cele mai bune si ocrotitoare maini.
Petre Georgescu
Petre Georgescu2 ani în urmă
O gradinita cu oameni dedicati care pun mult suflet in tot ceea ce fac.
Alina Stanciulescu
Alina Stanciulescu2 ani în urmă
Un loc cald si primitor!
Locații recomandate