/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Discover Me

Strada Constantin Noica 120, București 060055, România

Grădinița Discover Me
Gradinita
3.9
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QC+WM București, România
+40 747 774 809
discover-me.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Istratescu Elena
Istratescu Elena4 ani în urmă
Doamna directoare se preocupă constant de crearea unui ambient plăcut și primitor pentru micuții înscriși în această grădiniță.
Marius Grigoras
Marius Grigoras4 ani în urmă
O echipa de nota 10! Recomand cu drag!
Ionut Radu
Ionut Radu4 ani în urmă
Anca M
Anca M5 ani în urmă
Cand intalnesti o gradinita care nu este deschisa la noutati ( nici macar sa le auda) si iti tranteste telefonul in nas, ce parere ai avea?!
Iar daca o intrebi pe doamna directoarea cum isi pregateste cadrele didactice, astfel incat acestea sa fie puse in tema cu noutati psiho-pedagogice, ar da din umeri, ce parere ai avea?
Cam despre asta este vorba!
Anca Popa
Anca Popa5 ani în urmă
o prima impresie foarte proasta. am fost de dimineata sa o vizitez, dupa ce ieri confirmasem telefonic intalnirea de la ora 10 stabilita inca de saptamana trecuta. am ajuns, alaturi de fetita de 2 ani, paznicul ne-a transmis sa asteptam afara, deoarece directoarea este in alta discutie. la 10.30 nu intrasem, nu venise nimeni sa intrebe o vorba. locul exterior de joaca, desi spatios, era destul de murdar, cu jucariile de exterior neingrijite, cu praf plouat si mizerie. am intrat la directoare sa aflu daca mai dureaza si mi-a spus ca ea isi aminteste ca intalnirea era la 11 si ca ieri nu am confirmat cu ea... in cele 30 minute cat am stat afara sa astept, efectiv m-au atacat tantarii, semn ca nu se daduse cu nicio solutie pentru a-i indeparta, desi era locul de joaca al copiilor. am fost extrem de dezamagita, pentru ca abia asteptam sa o vizitez...
Dan Bogdan Constantinescu
Dan Bogdan Constantinescu5 ani în urmă
Iuliana Aprodu
Iuliana Aprodu6 ani în urmă
Marius Avram
Marius Avram6 ani în urmă
Locații recomandate