/Bucuresti/Gradinita

Gradinita "La Turn"

Șos. Morarilor, București, România

Gradinita "La Turn"
Gradinita
1
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C5R8+VR București, România
+40 21 275 1772
gradinitalaturn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan Cretu
Dan Cretu2 ani în urmă
Ionut Alexa
Ionut Alexa2 ani în urmă
In fiecare val au avut cazuri de covid - toamna si martie 2020, stafilococ auriu, enterocolite, copii ce isi rup membre si au nevoie de spitalizare, si multe multe altele. Ca parinte mi-ar fi frica sa imi duc copii acolo in plin val 4, dar fiecare decide.
Oana coca
Oana coca2 ani în urmă
Nu recomand.de când cu noua dna director totul este un coșmar!
Paun ioana
Paun ioana2 ani în urmă
Adrian Stratulat
Adrian Stratulat2 ani în urmă
NU recomand. fetrita mea pe 1 ug a fost lasat intr o trambulina cu plasa rupta si a cazut din ea si si a rupt humerusul, a stat 1 luna cu corset de ghips pe ea , nu va spun cat am suferit si eu ca mama si copilul. am certificat de la iml si am facut reclamatie la politi, la opc, la directia de protectie a copilului. stiti ce sa intamplat au dat bani au scapat ca institutie si copii nostrii au de suferit in continuare. va rog aveti grija unde va lasati copii ma refer la gradinitele particulere care au bani si pot da mita
Raluca C.
Raluca C.2 ani în urmă
Nici eu nu recomand. Actuala directoare nu poate duce o discuție pana la capăt, nu e asumata, tu ii spui ceva, ea alte altceva. Nu ne-au inapoiat banii pentru masa când am încetat colaborarea. O fetita a fost agresata, iar când am atras atenția ni s-a spus ca nu sunt camere la intrare pentru a verifica, după ni s-a spus ca nu e vorba de copilul meu si nu am dreptul sa cer imagini, după ca era copilul asistentei... Din păcate, asa nu! Curtea grădiniței murdara, jucarii murdare, copilul meu a fost schimbat într-o zi pana la ora 18 o singura data de pampers...Jalnic. Conducerea a dat report când am lăsat recenzie, recenzia probabil a fost ștearsă de Facebook, mi-au cerut sa sterg recenzia ca trebuie si ei sa manance o pâine, directoarea mi-a sunat prietenii comuni de pe facebook, pentru a ii întreba unde lucrez si de unde ma cunosc. Când sotul meu a fost sa încheie contractul a fost asaltat de directoare si i s-a cerut sa îmi sterg recenzia. O sa fac și eu sesizări peste tot și în toate grupurile. NU RECOMAND !
Diana Ferreyra
Diana Ferreyra2 ani în urmă
Locații recomandate