/Bucuresti/Gradinita

GRĂDINIŢA MAMI ŞI TATI

Strada Grigore Alexandrescu 58, București 010626, România

GRĂDINIŢA MAMI ŞI TATI
Gradinita
4.4
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32V+HC București, România
+40 762 616 442
gradinita-mamisitati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana stoleru
Diana stoleru2 ani în urmă
Recomand cu drag gradinita Mami si Tati! Copilul a inceput de la grupa de bebelusi. Adaptarea a fost foarte rapida si frumoasa, datorita implicarii cadrelor didactice minunate care activeaza in aceasta institutie. Apoi am trecut la grupa mica si atitudinea personalului nu s-a schimbat- mereu la cel mai inalt nivel! Atat dnele educatoare cat si dnele ingrijitoare sunt trup si suflet pentru copilasi! Fac multe activitati si invata lucruri frumoase.
Am doar cuvinte de multumire si lauda pentru echipa Mami si Tati!
Va multumim pentru timpul frumos si de calitate petrecut impreuna!
Corina Petrescu
Corina Petrescu4 ani în urmă
Recomand cu drag și încredere grădinița Mami și Tati ❤️.Avem 3 copiii, pe toți i am adus aici nu știu ce ne am fi făcut fără aceasta gradita care in timp am transformat o și in Affter Scholl
Se implica foarte mult in activitățile copiilor, aici au învățat toți copiii sa înoate sa schieze ...etc
Pe lângă activități frumoase au și CADRE DIDACTICE foarte bine pregătite.

Nota 10+ pentru tot 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Mulțumim din suflet grădinița mami și tati🙏🏻
Ramona Nita
Ramona Nita5 ani în urmă
Recomand cu caldura Gradinita Mami si Tati! Pentru mine a fost suficient cand T imi spunea in fiecare zi cat de mult ii place la aceasta gradinita.Asta dupa ce avusese 2 experiente anterioare -una particulara si una de stat .Si si-a dorit sa continue cu afterul. Dorință indeplinita😊.Datorita personalului si in special al Dnei Mihaela , se simte iubit, apreciat si sunt sigura ca are parte de o indrumare profesionista .Multumesc !
Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu5 ani în urmă
Recomand cu drag Gradinita Mami și Tati! Vorbesc de educația copiilor, metode de pedagogie actuale, educatori fff bine pregătiți de limba germana și engleză!!! Copii noștri au avut parte de o educație corecta și de informații utile și astfel au pornit la drum spre școala pregătiți atât dpv emoțional cât și informațional. Felicitări!!!
Cristina Boicu
Cristina Boicu5 ani în urmă
Pentru noi, Mami si Tati a fost mai mult decat o gradinita, a fost un partener pentru cresterea copilului. Copilul a inceput de la grupa de bebelusi, iar la after school, deja pentru el este a doua casa. A venit in gradi mereu cu drag, desi de cele mai multe ori venea primul si pleca ultimul, le iubeste pe doamnele educatoare cu care a colaborat cel mai mult, pe Camelia si pe Mihaela, iar mancare mai buna decat face Mariana bucatareasa, nimeni nu face. Alaturi de Mami si Tati a invatat sa inoate, sa danseze, sa joace tenis si sa schieze (ultima, in tabere), pentru ca noi parintii nu aveam timpul necesar sa-l ducem la aceste optionale. Prin urmare, recomand cu toata caldura aceasta Gradinita/ Cresa/ After.
Draia Alina
Draia Alina5 ani în urmă
Recomamdam cu mare drag Gradinita Mami si Tati. Suntem deja la a doua generatie, iar ambii copii merg cu mult entuziasm. Educatoarele sunt foarte bine pregatite, atat in Engleza cat si in Germana iar copii reusesc foarte repede sa relationeze intre ei si sunt incurajati sa vorbeasca pentru a-si dezvolta vocabularul. Au o bucatarie proprie cu mancare gustoasa, diversificata, timp de 4 ani neavand nicio problema digestiva. Multe activitati extra: optionale, tabere de vara si iarna, diferite evenimente si sarbatori, teatru. Multumim!
Valeria Juganu
Valeria Juganu5 ani în urmă
Frecventam gradinita Mami si Tati de 5 ani si After-ul de aproape 2. Baietii mei sunt ca acasa aici, sunt fericiti si educati foarte frumos. Personalul este format din oameni care indragesc copiii si chiar si cand au aparut schimbari de personal, copii nu au fost afectati deloc. Au invatat germana aici, in mod natural, jucandu-se si vorbindu-li-se mereu, iar acum, engleza este floare la ureche pentru cel mare. Recomand cu drag!
Florentina Iliescu
Florentina Iliescu8 ani în urmă
Recomand Gradinita Mami si Tati pentru devotamentul personalului si pentru atmosfera calda si prietenoasa. Zambetul juniorului cand stie ca urmeaza sa mearga la gradi conteaza cel mai mult pentru mine, ca parinte.
Locații recomandate