/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Kluge Kinder

Strada Locotenent Gheorghe Stâlpeanu 29, București 011481, România

Gradinita Kluge Kinder
Gradinita
4.3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F398+7J București, România
+40 765 188 891
klugekinder.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Mancila
Adrian Mancila2 ani în urmă
Cu siguranta sunt de apreciat aceste review-uri pozitive, poate unele chiar reale, dar cu siguranta sunt persoane ca mine care ar fi trebuit sa spuna adevarul acum mult timp!

Si adevarul este ca aceasta gradinita este un business si nimic mai mult. Un loc unde schimbarea unui educator este facuta pe “silent mode”, unde conducerea inchide ochii la ce se intampla in grupe si isi protejeaza personalul, chiar daca acesta nu are ce cauta intr-un mediu de copii.

Din pacate noi am realizat acest lucru mult prea tarziu. Poate aceasta gradinita ar trebui sa imi achite sedintele de terapie ale copilului.

Sunt suficiente optiuni in zona. Aceasta gradinita este categoric de evitat.
Letitia Raiciu
Letitia Raiciu4 ani în urmă
O gradinita cu oameni dedicati meseriei si care iubesc copiii; in care se tine cont de preferintele parintilor si in care copilul mananca mancare preparata proaspata si fara a avea dereglari digestive. Am dat baietelul de la varsta de 1 ani si 3 luni! Am avut emotii insa am fost foarte placut surprinsa de rabdarea si increderea educatoarelor si de incurajarile parintilor cu copii mai mari! In 5 zile nu a mai plans si din a doua saptamana a ramas sa si doarma acolo. Exista o deschidere mare la sugestii si idei, tipuri de jucarii, carti si activitati! Copiii nu sunt tinuti la desene animate, tv sau calculator! Se canta, se joaca, interactioneaza. Pentru noi a contat enorma apropierea de casa si modul in care se integreaza.
Este mereu vesel cand il ducem si nu a existat vreodata un episod disperat ca il ducem la gradi.
Exista corectitudine dpdv financiar: se scade fiecare zi de lipsa a copilului ( fie ca pleci in concediu sau ca e bolnav) ba chiar am beneficiat de o reducere mult mai mare cand a lipsit doua saptamani pe caz de boala.
Da, intotdeauna exista loc de imbunatatiri si da, toti ne dorim spatii de joaca mari, curti verzi mari si cladiri mereu renovate la zi. Insa, atentie! Gradinita este deschisa MEREU pe perioada verii, nu se inchide ca altele 2-3 saptamani sau o luna, luandu-ti si taxa full in acea luna cum mi-au povestit prietene....Educatoarele isi iau concediu insa fac prin rotatie si se ajuta intre ele. Noi nu avem alta solutie de a lasa copilul daca s-ar inchide gradinita vara.
Se fac renovari cand nu sunt copii ( we sau mici minivacante).
Eu personal cat si sotul zicem sincer ca gradinita este intr-un echilibru foarte bun: calitate/pret/locatie/mancare/personal/comunicare.
Cu siguranta fiecare are propriile pretentii, asteptari, preferinte si perceptii. Aceasta este parerea noastra.
Sebastian Dinescu
Sebastian Dinescu4 ani în urmă
Experienta noastra alaturi de Gradinita Kluge Kinder este una extrem de placuta!
noi ne-am alaturat grupei mini in urma cu aproape 4 ani si ne-am simtit ocrotiti inca din prima clipa, De atunci si pana acum am schimbat doua grupe,doua doamne educatoare si am acumulat o multime de amintiri frumoase.Aici am invatat sa fim independenta,aici mancam cea mai buna ciorbita (chiar mai buna ca cea de acasa),aici avem prieteni mici si mari,aici am invatat sa fim curajoasa,prietenoasa,talentata,curioasa....pe scurt aici suntem intr-un mediu familiar care ne lasa in fiecare zi sa zambim.
Multumim echipei pentru grija purtata si recomandam cu caldura!
Gabi- Alin Nica
Gabi- Alin Nica4 ani în urmă
Am adus la aceasta grădinița toti cei 3 copii.
Cel mic, de 2 ani, a progresat rapid in ceea ce privește limbajul, iar cei mari au gasit activitățile ca fiind atractive si interesante.
Oferta educațională este diversificata si vizează dezvoltarea fizica si artistica a copiilor, precum si dobândirea de competente tehnice si de îndemânare.
Colectivul este foarte devotat si implicat in bunul mers al lucrurilor.
Recomand cu încredere celor care sunt in căutarea unei Grădinițe.
Stefan Sucitu
Stefan Sucitu4 ani în urmă
Colaborarea noastră s-a încheiat după 3 ani destul de abrupt. Aveam unele dubii referitor la scăderea calității serviciilor oferite însă fix joi înainte de Paște am primit pe WhatsApp 3 filmulețe in care ni se sugera ca al nostru copil e prost și nu se poate dezvolta în același ritm cu restul, o evaluare făcută pe genunchi de persoane fără o pregătire pentru a face asa ceva. Comunicarea e sub orice critica cu managementul, de la emailuri greșite și scrise incorect pana la imposibilitatea livrării unui mesaj într-un mod profi. Fast-forward 30 de zile, am ales o gradi cu feedback mult mai bun pe grupurile de fbk, cu o clădire noua, care nu miroase a sala de sport, cu dotări normale de altfel pt o grădinita privata. Ca idee copilul a fost evaluat de un profesionist pentru ca pur și simplu ne-am panicat și am avut niște sărbători de tot rahatul iar aceasta ne-a liniștit spunandu-ne ca are o inteligenta peste medie si ca dezvoltarea nu sta în a repeta cântecele în mod mecanic.

Câteva exemple în ultima vreme care ne-au deranjat și ne gândeam de ceva timp sa facem o schimbare:
- când copilul nu participa la un opțional unde merg majoritatea copiilor, acestuia i se servește un meniu complet de desene de pe YouTube.
- investițiile în clădire au lipsit, aceasta degradandu-se în cursul iernii pana când în sala de mese aflata la subsol a apărut mucegai.
- feedbackul este același în fiecare seara "a fost bine"
- exista dublu standard, în timp ce noi, cei care suntem cu bun simt și urmam regulile, pentru alți copii și părinți acestea nu exista. Imaginați-vă cum se simte copilul când ii zici ca are voie sa vina cu jucării doar vineri însă alți copii vin în fiecare zi... Și la câte întrebări trebuie sa răspunzi apoi ca să ii explici ce se întâmplă.
Alina Dașu
Alina Dașu4 ani în urmă
Colaborarea cu gradinita Kluge Kinder a fost excelenta. Copiii au mers cu placere si deschidere. Ne-am bucurat de 5 ani minunati, impreuna cu o echipa unita si dedicata.
Diana Matei
Diana Matei4 ani în urmă
Kluge Kinder... Nu am cuvinte pentru a descrie experienta noastră aici... De departe o Gradinita cu un personal de excepție, cu un mediu extrem de prietenos. Implicarea lor este totala, îți lași copilul în maxima siguranță fără a te gândi cele 8 ore pe zi oare ce face sau dacă este ok. Este o a doua casa pentru pitici. Eu sunt recunoscătoare și multumita ca am trăit experienta "Kluge Kinder".
Ligia Carmen Necrelescu
Ligia Carmen Necrelescu2 ani în urmă
Un loc minunat in care copilul s-a simtit foarte bine, cu oameni calzi si dedicati si de unde a acumulat foarte multe cunostinte. Recomand aceasta gradinita.
Locații recomandate