/Braila/Gradinita

Catedrala "Nașterea Domnului" Brăila

Bulevardul Dorobanților 1, Brăila 810000, România

Catedrala "Nașterea Domnului" Brăila
Gradinita
4.4
563 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X56+62 Brăila, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Banica
Alexandru Banica2 ani în urmă
Respect.. Ordine și decenta
Angela Dobromirescu
Angela Dobromirescu2 ani în urmă
Am fost întâia oară.
Mă bucură că brăileni au un locaș încăpător unde sa vina să-și înnobileaze sufletul în credința noastră crestin-ortodoxa.
Spanu Daniela
Spanu Daniela2 ani în urmă
O catedrala foarte frumoasă cu oameni minunați.
Marian Şerban
Marian Şerban2 ani în urmă
Poate singurul lucru bun facut la Braila dupa 1990.Beneficiid de spațiul generos rămas neutilizat in bariera Calarasilor si de poziția deosebita în contextul zonei încă de la inceputul ridicării edificiului a beneficiat de sprijinul tuturor pentru finalizare.Cu puțin efort se finalizează și pictura interioară.
Costea Laurentiu
Costea Laurentiu4 ani în urmă
Păcat că catedrala este situată aproape de calea Călărașilor, lucru care duce la o poluare fonică.
Crenguta
Crenguta4 ani în urmă
Un loc superb. La fiecare Inviere vin aici cu mult drag si multa emotie. Este de apreciat faptul ca s-a investit in modernizarea catedralei pentru ca este o emblema pentru orasul nostru si sunt turisti care vin sa vada aceasta catedrala. A adus un plus orasului.
Emil adrian Postea
Emil adrian Postea4 ani în urmă
O biserică care nu stiu de ce se numeste catedrala. Stilul arhitectonic nu uimește cu nimic este doar mare , acoperișul din tabla de cupru lacuit este se pare noua moda de la noi in materie de biserici . Pentru a pastra culoarea cuprului naturală au acoperit tabla cu lac de protecție, dar și lacul nu are o viața prea lunga deja pe turle din cauza tablei care se dilată si se contracta si acțiunii razelor ultraviolete lacul a sărit si tabla a oxidat si si si-a transformat culoarea din rosiatic in negru maron după care sub acțiunea apei se va face verde .
Pe partea de sud sub cele două turle au încărcat laturile cu o sumedenie de cruci , in rest doar mărimea aduce a catedrala .
Pe colțul din strada Franceză mai avem un ansamblu de clădiri care adăpostește o bucătărie si cateva săli de mese, aici se organizează pomeni la care calitatea preparatelor nu excelează.
Rica Cartas
Rica Cartas2 ani în urmă
Catedrala "Nașterea Domnului" este biserica mea de suflet. Aici, de vreo câteva zeci de ani, vin să îmi găsesc liniștea, puterea, speranța că oamenii sunt totuși buni. Părintele paroh împreună cu ceilalți preoți sunt părinți cu mult har, gata oricând să ajute, să te asculte, să îți fie alături. Intrând în aceasta biserica vă veți bucura și de pictura frumoasă, care întregește frumos senzația de "acasă".
Locații recomandate