/Timis/Fotograf

LorandQuest

Strada Ștefan cel Mare, Timișoara 300109, România

LorandQuest
Fotograf
5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63X+MG Timișoara, România
+40 729 076 768
lorandquest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristian Nes
Cristian Nes2 ani în urmă
Un profesionist desăvârșit, care știe să-și facă meseria ca la carte! Seriozitate, punctualitate, prezență agreabilă și educată - încă de la prima discuție ne-a oferit încredere și liniște. Și asta contează foarte mult când trebuie să organizezi cel mai important eveniment al vieții! Sfaturile pe care ni le-a dat și-au arătat din belșug roadele; ne-am simțit foarte confortabil în preajma lui încă de la primele cadre, iar Lorand a surprins emoțiile noastre într-un mod excepțional! Totul a fost natural și firesc! Exact ce ne-am dorit! Îl recomandam cu toată încrederea!
Olimpia Onofricsuk
Olimpia Onofricsuk2 ani în urmă
Cu toate ca nu îmi place sa pozez, am apreciat faptul ca m-a făcut sa ma simt foarte relaxata și,, profesionista " 😂 în fața camerei!
Anda M.
Anda M.2 ani în urmă
L-am ales pe Lorand pentru ca am simtit ca el este omul care ne va intelege si care va evidentia exact ce ne dorim. Lorand ne-a depasit toate asteptarile...a surprins toate emotiile si toata bucuria din ziua cununiei si a nuntii noastre. Ce a iesit va dainui peste ani iar noi ii suntem profund recunoscatori. Multumim din suflet pentru tot. Anda si Mihai Onica :)
Mihai Gabriel
Mihai Gabriel2 ani în urmă
Cel mai important lucru pe care un fotograf bun trebuie să îl poată facă, este să surprindă acele momente pe care, atunci când le revezi, să retrăieşti senzaţiile acelui moment. Avem bucuria de a retrăi toate momentele minunate din ziua nunţii noastre, datorită muncii deosebite pe care Lorand a făcut-o. De la primul ochi aruncat prin obiectiv, până la împachetarea ghiozdanului, la finele evenimentului, Lorand ne-a pus pe tavă toată experienţa lui şi a dat dovadă de profesionalism, exact aşa cum ne-am aşteptat. Mulţumim pentru implicare şi pentru tot efortul depus! Sper să bucuri şi alţi oameni cu munca ta!
Sorin Soka
Sorin Soka5 ani în urmă
Ce sa va spun despre Lorand ? Ne-a fost recomandat pentru nunta si am uitat complet de recomandare. :) Dupa vreo luna de sunat la diversi fotografi (multi dintre care trebuiau "luati cu pita"), ne-am adus aminte ca mai era cineva cu care nu am vorbit. L-am sunat, ne-am intalnit cu el si dupa intalnire ne-am spus ca am nimerit ce am vrut: un artist ! :) Este genul de fotograf pe care nu il simti in jurul tau dar care prinde niste cadre superbe. E un tip serios, profesionist si foarte placut ! Uitati-va si voi ce poze face omul ! :)
Elena Popa
Elena Popa6 ani în urmă
Fotograful Lorand Szazi din Timisoara se diferentiaza in peisajul artistic banatean prin profesionalism, creativitate, spontaneitate si adaptabilitate la situatii. Am colaborat cu el la numeroase evenimente artistice, unde si-a facut treaba excelent, in mod foarte discret, lucru extrem de pretios, fiind vorba de concerte de muzica clasica, unde linistea este un element important. O calitate importanta a omului Lorand Szazi este seriozitatea in tot ceea ce face. FIe ca este vorba de concerte, petreceri, nunti, botezuri, evenimente sportive sau orice altceva, Lorand Szazi este dedicat total, incearca sa capteze in imagini fiecare moment important, sa surprinda emotia, sa prinda momente inedite, care te vor face sa zambesti de fiecare data cand le vei revedea.

Il recomand cu caldura pe fotograful Lorand Szazi pentru orice tip de eveniment pe care vreti sa il aveti surprins in fotografii!
Las Vegas
Las Vegas2 ani în urmă
Ma bucur foarte mult ca am ales sa colaborez cu Lorand pentru fotografia de la nunta mea. Este un fotograf foarte bun, atat ca tehnica (incadrare, lumina, culoare) cat si ca intuitie de a surprinde emotiile si momentele speciale. Pe langa asta este un om cald, de caracter, profesionist, implicat si foarte atent la nevoile clientului. Multumim frumos, Lorand!
Alinmargarit bodybuilder
Alinmargarit bodybuilder2 ani în urmă
Cel mai bun fotograf cu care am colaborat. Un adevarat profesionist, ceea ce contează foarte mult atât în prelucrarea fotografiilor dar și în cum să-ți faci pozele (idei/locație/posturi) atunci când poate ești lipsit/ă de inspirație. Recomand cu toată încrederea!
Locații recomandate