/Timis/Fotograf

Alina Ciucur Photography

Strada Ioan Slavici 104, Timișoara 300523, România

Alina Ciucur Photography
Fotograf
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5CC+PV Timișoara, România
+40 744 658 555
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 18–20
Marți: 18–20
Mirecuri: 18–20
Joi: 18–20
Vineri: 18–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Simona Luca
Simona Luca2 ani în urmă
(Tradus de Google) Alina este o mare profesionistă și are un ochi excepțional pentru detalii. Lucrăm cu ea în ultimii 5 ani pentru toate evenimentele de familie și sesiunile de sărbători de iarnă și suntem extrem de mulțumiți de rezultate. O recomand cu caldura oricui cauta sedinte foto de calitate deosebita.

(Original)
Alina is a great professional and has an exceptional eye for details. We’ve been working with her for the past 5 years for all family events and winter holidays sessions and we’re extremely happy with the results. I strongly recommend her to anyone looking for great quality photo sessions.
Otto Kiraly
Otto Kiraly2 ani în urmă
Recomand cu incredere!
De fiecare data asteptarile noastre au fost DEPASITE.
Iti multumim pentru rabdare si profesionalism.🥰
Jivanov Roxana
Jivanov Roxana2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Eu stiu ca am ales foarte bine cand am apelat la serviciile ei!
Madalina Balcanu
Madalina Balcanu2 ani în urmă
Am facut pozele pentru aniversarea de 1 an a băiețelului si pe langa pozele minunate , in cateva decoruri superbe, sedinta foto a decurs foarte bine si toti ne-am simțit grozav. Fotograf de 10!
Maria Crainicovici
Maria Crainicovici4 ani în urmă
Pe langa calitatea serviciilor oferite, si mult profesionalism, pot afirma din toata inima ca de fiecare data, am primit rezultate cu mult peste asteptarile noastre. O recomand din tot sufletul pe Alina cu care nu am pastrat doar o legatura profesionala, ci mai mult de atat am devenit prieteni, iar si pe aceasta cale vrem sa ii multumim ca ne suprinde toate momentele unice din viata noastra!
Ovidiu Dabija
Ovidiu Dabija4 ani în urmă
Pozele au iesit superbe cu al mic, am si folosit pentru invitatia de botez una dintre ele si inclusiv pe template pentru Photo Booth, am inpuscat mai multi iepuri deodata...:)) Bravo Alina!
Simina zbucea
Simina zbucea2 ani în urmă
Am facut la Alina sedinta foto de Craciun cu fetita noastra, iar ulterior am rugat-o ne faca poze si la botezul fetitei. Am fost extrem de multumiti de ambele experiente, pozele au iesit foarte frumoase, a interactionat foarte bine cu fetita ca sa poata surprinde cat mai multe cadre faine. Pozele le-am primit foarte repede si ea a fost foarte profi in relatia cu noi. Cu siguranta vom apela tot la Alina si pe viitor.
Cosmina cosmina
Cosmina cosmina2 ani în urmă
Multumim Alina pentru pozele superbe❤️
Locații recomandate