/Teleorman/Fotograf

PuFFF Studio Print

Strada Frații Golești 18, Turnu Măgurele 145200, România

PuFFF Studio Print
Fotograf
5
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QV3C+58 Turnu Măgurele, România
+40 773 388 500
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–12
Duminică: 10–12
Scrie o recenzie
Pufff Studio
Pufff Studio2 ani în urmă
Cel mai profesionist studio foto :))
Beatrice Mariana Orbeșteanu
Beatrice Mariana Orbeșteanu4 ani în urmă
Fotografiile tale sînt de o limpezime clară, liniștitoare. Luminoase, clare, expresive. Felicitări! Mă bucur că ai deschis atelier în orașul acesta! Îți doresc succes în ce faci! Văd profesionalism și dorința de perfecțiune. Un fotograf adevărat!
Așa. Și acum vin cu completări.
Am văzut cum surprinzi lumina. E foarte important. Și că ești atent la detalii . Expresia, așezarea... Acestea construiesc o fotografie. Cromatica. Ea contează. Să se armonizeze într- un ansamblu. Mi- a plăcut și alb- negrul. Acesta merge mult pe expresie. Știi unde să îl pui. Centrul de interes. E foarte bine surprins. Puțin mai relaxat la teme... Ai de unde... Mai ales că prinzi bine dinamica. În rest... din ce în ce mai sus! Succes!
Sorin Ciltea
Sorin Ciltea4 ani în urmă
Calitate top foto-video, fac tot ce pot sa multumesca clientul si isi dau interesul pe tot parcursul evenimentului, inclusiv partea de editare este facuta cu foarte mare atentie. Apeleaza la ei si nu vei avea grija foto-video, super profesionisti.
Lucian Carare
Lucian Carare4 ani în urmă
Am lucrat cu George Calinescu in mai multe proiecte. Este tipicar, parolist, livreaza proiectele la termen si are scule super profi! Recomand si as mai lucra pe viitor.
Stoica George
Stoica George2 ani în urmă
Calitate si servicii de nota 100. Nu am avut nici o problema pe partea de comunicare si de sugestii cu ei. Sunt o echipa de profesionisti. Foarte atenti pe partea de editare foto si video. Stiu sa transforme o zi normala intr-o zi de vis
Mihaela Neda
Mihaela Neda2 ani în urmă
Inceputurile sunt provocatoare si promitatoare!
Pentru a te diferentia de concurenta, ai nevoie de: Suport, Profesionalism, Onestitate, Rabdare!
Pentru a transforma in amintiri memorabile, evenimentele importante din viata, vizitati Puff Studio! De restul se ocupa... George Calinescu.
Violeta Samoila
Violeta Samoila2 ani în urmă
Plini de viata, punctuali, creativi, rabdatori, amabili si as mai putea adauga mai multe calitati insa va las si pe voi sa-i descoperiti.
Raport excelent calitate-pret, recomand cu incredere!
Ionut Catalin Tudor
Ionut Catalin Tudor2 ani în urmă
Recomand cu toata inima!!! George a reusit sa surprinda momente intr-o maniera deosebita . Cu multa imaginatie, profesionalism si dedicare!Te distrezi maxim la orice sesiune foto.
Locații recomandate