/Mures/Fotograf

Dm drogerie markt d.o.o.

Piața Trandafirilor 45, Târgu Mureș 540053, România

Dm drogerie markt d.o.o.
Fotograf
4.3
313 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHV6+MH Târgu Mureș, România
+40 374 772 090
dm-drogeriemarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Amelia Aimee
Amelia Aimee2 ani în urmă
Angajații,serviciul de pază lasă de dorit,in stilul acesta pierdeți mulți clienți.
Raluca
Raluca4 ani în urmă
Multe produse nu au testere, iar la produsele "la reducere" din acele boluri se vede clar că sunt testere folosite sau produse desfacute
Ramona Carmen Pacurar
Ramona Carmen Pacurar4 ani în urmă
Putin mai mari preturile, dar unele produse le gasesc doar la DM.
Andra's FoodLab
Andra's FoodLab5 ani în urmă
Am avut parte de o experiență destul de neplăcută la magazinul DM din centrul orașului. M am dus în DM cu gândul de a cumpara o forfecuta pentru unghii, magazinul urmând să se închidă în 5 minute. Una dintre vanzatoare mi a permis să intru cu condiția să mă grăbesc caci magazinul se închide în curând. M am dus sa caut forfecuta care la raft avea pretul de 14.99, iar cand am ajuns la casa, după scanare, am aflat ca de fapt costă 47.99, ceea ce mi se pare enorm de mult pentru un asa produs, mai ales că nu avea nimic special. I am spus doamnei de la casa ca produsul avea alt pret la raft iar ea mi a spus pe un ton extrem de sictirit si cu o greață de nedescris că nu știe nimic si ca pot sa refuz produsul ca ea se grăbește și nu are timp de mine, deși în magazin mai erau în jur de 4 oameni care trebuiau serviți, iar eu nu am făcut o sa astepte, am iesit din magazin la ora 20:00. Am rămas cu un gust amar după această experiență și nu o sa mai intru niciodată în acest magazin.
Mihaela Nastas
Mihaela Nastas5 ani în urmă
Gama variata de produse, preturi mai mari decat in marketuri, la casă nu stă nimeni deseori si personalul vine greu. Cărucioarele cu produse din depozit stau in mojlocul salii, stanjenesc trecerea
ERIKA R.
ERIKA R.2 ani în urmă
Aceeasi problema ca si la doamna de dinaintea mea, de la recenzii... Serviciul de paza al magazinului are un personal care lasa mult de dorit! Nu stiu de unde ati cules acele specimene bipede, dar efectiv te fac sa RENUNTI la cumparaturi in acest magazin! Ma refer la magazinul din centru, Piata Trandafirilor. Tanarul intepat si arogant care te ia la 11 metri ca ai indraznit sa incerci un ruj pe mana, si iti tine teorie pe un ton nesimtit, apoi te urmareste ca pe un ultim infractor in tot magazinul, sufocandu-te pur si simplu, cu ochi ca de vultur asupra ta si a copiilor, este mai mult decat deranjant ! acest individ NU ARE CE CAUTA pe postul in care este! Este o rusine pt magazin, si nu face altceva decat sa ALUNGE CLIENTII, si sa va scada popularitatea la zero ! Nu am intrat in magazin sa furam, ci sa LASAM BANI acolo, dar cu astfel de experiente, a fost ultima oara! RUSINE!!!
Pascu Alexandrina
Pascu Alexandrina2 ani în urmă
O experienta foarte neplacuta din partea serviciului de paza ,am fost hartuita de paznic,pentru ca am citit o eticheta acuzanduma ca am desfacut ambalaju,cand la-am rugat sa-mi arate pe camera unde am desfacut eu ambalaju nu a avut ce sa-mi arate. Tot o data va rog sa luati masuri pt agenti de paza ,nu mi se pare corect sa fiu hartuita si acuzata pe nedrept,am facut o sesizare si la protectia consumatorului si daca nu luati masurile necesare ma voi adresa si in instanta.
Levente Jancso
Levente Jancso2 ani în urmă
Un magazin cu oferta și prețuri excelente.
Locații recomandate