/Mures/Fotograf

Fotograf Cluj - Razvan Dale

Fotograf Cluj - Razvan Dale
Fotograf
5
6 recenzii
6 comentarii
+40 742 215 160
razvandale.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Denisa Gainaru
Denisa Gainaru4 ani în urmă
Roxana Varian
Roxana Varian7 ani în urmă
Razvan se remarca prin profesionalism, spontaneitate si empatie. Accentul pe detalii, dedicarea si imaginatia inedita sunt calitatile sale care au facut din fotografiile noastre de nunta adevarata arta. Chiar daca la sedinta foto de dupa nunta am avut parte de ploaie, Razvan a avut abilitatea sa transpuna acest eveniment intr-unul pozitiv, transmitandu-ne o stare de bine si multe fotografii UNICE. Pentru ce ai facut pentru noi, pentru timpul si rabdarea acordate, iti multumim si te recomandam cu drag!
Andrada Nica
Andrada Nica7 ani în urmă
Dincolo de faptul ca Razvan este un fotograf profesionist si talentat, el este o persoana foarte creativa si comunicativa care iti creaza ambientul perfect in calitate de client. Am mai colaborat cu fotografi din Cluj insa el are ceva aparte. O sedinta foto cu Razvan este foarte placuta, el nu te scoate din zona de confort ba mai mult prin atitudinea lui el iti ofera incredere in tine si astfel tu esti natural si mereu cu zambetul pe buze. Rezultatul este mereu peste asteptarile tale pentru ca este combinatia perfecta intre nevoile tale si creatitivatea lui. Un alt atu este ca este promt si punctual cum rar se intampla sa gasesti printre fotografi. Razvan este fotograful pe care o sa il recomanzi si prietenilor tai! Dar pe langa fotografie el este un foarte bun designer iar daca ai nevoie in business-ul tau de consultanta in publicitate sau tot ce tine de branding il recomand cu mare drag! Multumim Razvan pentru tot ce ne-ai oferit: fotografiile de la nunta, pregnancy, trash the dress, logo si branding Tara Beiusului, simboluri traditionale grafice, fotografii Casa Tara Beiusului si multe altele. Esti un om de incredere si un fotograf talentat la care o sa apelam toata viata!
Roxana Bradu
Roxana Bradu7 ani în urmă
Răzvan Dale pentru noi nu ești un fotograf ci un artist. Ești super dedicat muncii tale și astfel ne-ai transmis nouă ca și miri încredere și dezinvoltură și pe parcursul nunții dar și la ședințele foto. Cu tine nu am semnat o colaborare ci o prietenie. Mulțumim pt profesionalism, promptitudine și pt amintirile create. Roxi & David
Catalina Spiridon
Catalina Spiridon7 ani în urmă
Pe langa faptul ca Razvan si Timi au realizat niste fotografii minunate cu ajutorul carora ne vom aminti cu mare drag de momentul nuntii, caldura lor sufleteasca si prietenia cu care ne-au tratat (char daca i-am intalnit pentru prima oara la nunta noastra) ne-au facut sa ii indragim din tot sufletul. Acum avem nu doar niste fotografii excelente, ci si amintirea ca am cunoscut doi oameni superbi, iar asta e pentru noi unul dintre cele mai frumoase daruri de care am avut parte. Razvan si Timi, va multumim!
Cati si Ciprian
Florina Fesnic
Florina Fesnic7 ani în urmă
(Tradus de Google) Suntem mai mult decât fericiți că l-am ales pe Răzvan ca fotograful nostru de nuntă. Nu doar el și asistentul său au fost de mare ajutor pe parcursul întregului eveniment, fotografiile pe care le-am primit (într-un timp foarte scurt după nuntă) sunt absolut superbe, de o calitate foarte bună și a surprins foarte bine momentele. Ani siguri de acum când vom analiza albumul ne va ajuta să vizualizăm ziua noastră specială exact cum a fost ... minunată. Multumesc Razvan pentru tot !!! Flori & Hori :)

(Original)
We are more than happy that we chose Razvan as our wedding photographer. Not only he and his assistant were very helpful during the entire event, the photos we received ( in a very short time after the wedding ) are absolutely gorgeous , great quality and he surprised very well the moments . For sure years from now when we will look into the album will help us visualize our special day exactly how it was...wonderful. Thank you Razvan for everything!!! Flori&Hori :)
Locații recomandate