/Iasi/Fotograf

FUJIFILM - Moldova Center Iasi

Moldova Center, Parter, Strada Palat nr 1, Iași 700019, România

FUJIFILM - Moldova Center Iasi
Fotograf
4
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5Q+X5 Iași, România
+40 744 289 091
artmediastudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Georgiana Sava
Georgiana Sava2 ani în urmă
Am vrut să scot niște poze pentru câteva tablouri de familie, am trimis pozele pe mail, si am fost luata la mișto, "screenshot-uri, really? nici măcar un save nu ai putut da la poza? e foarte proasta calitatea pozelor, nu vreau să se stie ca le-ai scos la mine", in condițiile in care puteau sa decupeze pozele in loc sa comenteze si sa le scoată, nu cred că a face mișto de clienți intra in fisa de lucru. Am fost trimisa la loc sa dau save pozelor, ceea ce nu am reușit din cauza conexiunii si chiar aveam nevoie de poze astăzi, nefiind decât 3. Soțul meu a fost sa intrebe de ce refuza sa ne scoată pozele si este chemata paza din cauza ca este "recalcitrant",dupa ce că seful I-a spus sa repete din nou, dar mai tare. Clar nu recomand. Atâta timp cât ti se vorbește frumos, nu ai de ce să iti iei clienții la mișto si sa ai figuri de mari studio de editare, când nu este asa!
User
User2 ani în urmă
Mai mult decat sa ridice tonul si sa zica cat de multa treaba au ei si nu iti pot onora comenzile in timpul pe care ți-l zic, te duci dupa calitatea slaba a pozelor . Este un loc unde sigur nu vrei sa mai intri dupa ce lumea este total neprofesionala.
C Alexandra
C Alexandra2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism din partea angajaților.
Andrei Iftimoaie
Andrei Iftimoaie2 ani în urmă
"Cel mai bun studio din oras", ironic vorbind! Am dorit sa fac niste poze pt. diploma de licenta si i-am comunicat care sunt cerintele. Mi au vorbit urat, "crezi ca nu stiu ce am de facut". Ma asez pe scaun, nu au un cuier sa asezi hainele, le arunci pe unde apuci. Poza trebuie sa fie buna din prima ca altfel da ochii peste cap, doamne fereste sa mai faca una sau doua. Calitatea pozei este praf, au un aparat de pe timpuri, mai bine faci poza intr o camera cu telefonul mobil. Pretul este de 20 de lei. Daca vrei poza pe email + 10 lei. Mi au printat pozele, fundalul era alb, camasa mea alba era galbena parca s au jucat pisicile pe ea. I am rugat sa ajusteze culorile si mi au zis pe un ton ridicat lasa pozele aici si i ati banii. Cel mai bine fugiti de acest laborator/studio ce o fi el. Nu recomand!!!
Andreea Vieriu
Andreea Vieriu2 ani în urmă
Felicitări pentru calitatea pozelor! Și persoanal de nota 10!!!! ❤️😍💪
Daniela Buimistru
Daniela Buimistru2 ani în urmă
Ii recomand pentru profesionalismul cu care am fost tratată. Felicitări!
#ÎmpreunaSuntemMaiPuternici
Bogdan Cretu
Bogdan Cretu2 ani în urmă
Comportament ca la usa cortului.
Intru si spun,Buna ziua! V-am trimis cateva poze pe mail pe care as dori sa le printez numai ca trebuiesc putin editate.
Domnisoara prezenta se uita la mine ca la avioane si ii explic ca as vrea pe formatul de 15x10 sa mi se printeze pe hartie pozele numai ca mai mici,adica actuala marime a fotografiei printate va fi mai mica decat hartia in sine,iar priviri de parca asa ceva e de neconceput, ceva ce nu a mai fost facut pana acum.
Mi se spune sa astept sa intre pozele de pe mail,in timp ce astept domnisoara se duce la proprietarul acestei nu stiu cum sa i zic,ca centru de print si foto nu este si incearca sa-i explice ce am rugat-o eu sa faca, moment in care ma duc spre amandoi si le spun: am mai facut asta aici!
Replica de secunda doi de la domnul patron: la cate sute de persoane vad eu pe zi aici nu mai tin minte.
Si apoi imi intinde o rigla si imi spune : va rog sa mi aratati cu rigla pe hartie cat vreti sa fie pozele de mari.
Era foarte greu sa inteleaga ca selectezi hartia si apoi dai un resize la ce vrei sa printezi, cum spuneam ,metoda revolutionara, nemaintalnita si neauzita pana acum.
In tot acest timp nu a intrebat nimeni de poze,sa le vada sa ceara o explicatie mai amanuntita din partea mea,un zambet ceva, nimic.
Numai fete intrebatoare de habar nu am ce caut aici si vorbit de sus din partea domnul patron.
NU RECOMAND!!!!!!!!!!!!!
Sper sa va inchida pandemia ca si asa sunteti degeaba.
Multumesc!
Andreea Mohorea
Andreea Mohorea2 ani în urmă
Nu recomand, deoarece profesionalismul angajaților lasă de dorit. Lipsa de receptivitate a condus la o greșeală din partea lor peste care am trecut fiind si vina mea pentru că nu am verificat dacă serviciile solicitate au fost procesate corect, însă atitudinea de după nu este justificabila, este inacceptabilă. Îmi pare rau, dar nu voi mai apela la aceste servicii niciodată!
Locații recomandate