/Iasi/Fotograf

Catalin Vornicu - Fotograf Iasi

Str. Ciurchi 121A, Iași 700347, România

Catalin Vornicu - Fotograf Iasi
Fotograf
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J49+CW Iași, România
+40 742 366 055
catalinvornicu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stefan MB - ChassoN (ChassoN)
Stefan MB - ChassoN (ChassoN)2 ani în urmă
Cătălin și Dragoș, echipa care s-a ocupat de partea foto-video de la nunta noastră.
Despre ei trebuie să încep cu mult înainte de dimineața de 11 iunie 2021... O să încep cu data de 02 octombrie 2020, data la care am avut cununia civilă în aer liber la Chalette Bucium.
Ca orice mire înaintea evenimentului, te gândești că vrei să iasă bine și te gândești că ai nevoie de oameni buni în jurul tău, oameni în care să te poți baza. Și involuntar ajungi să te stresezi, pentru că îți dorești să mulțumești pe toată lumea... și uite așa uiți de tine. Se termină evenimentul și aproape că nu realizezi nimic din ce ai făcut, cum a fost... În capul tău totul se desfășoară prin „am început” și „s-a terminat” (ceea ce e trist, dar așa se întâmplă la cei mai mulți)
Și totuși, cineva nu uită de tine și se asigură mereu să te surprindă într-o fotografie în cele mai frumoase momente, o fotografie în care strălucești. Reușește într-un video să te scoată în evidență, să arate că evenimentul e despre tine, despre voi ca familie... Și uite așa, realizezi că întreg evenimentul a fost mai mult decât perfect, pentru că doi oameni profesioniști au surprins cele mai speciale momente și ți le prezintă într-un material care te va emoționa... te va emoționa pentru că e despre tine, despre voi.
Și să revenim la 11 iunie 2021. Ziua în care ne-am întâlnit iar cu Dragoș și Cătălin. Au venit la Pleiada să surprindă de la început toate momentele speciale din acea zi magică. Au fotografiat, au filmat, ne-au cerut să ne așezăm în diverse poziții, să prindă anumite cadre. Dar știi cum au cerut asta? În cea mai faină manieră posibilă prin care te face să te distrezi și să uiți de tot stresul.
Au mers cu noi peste tot. De la Hotel Pleiada la Mănăstirea Galata, unde am filmat și fotografiat, apoi la Biserica Sf. Sava, unde a avut loc cununia religioasă și în final la localul unde a avut loc evenimentul, la LeGaga.
Cătălin și Dragoș au fost acei oameni care ne-au fost alături de la începutul zilei. Oamenii care au început sa fotografieze și să filmeze de la 09:30 dimineața până la 01:30 noaptea. Oamenii care în toate aceste ore au zâmbit, au glumit, s-au sfătuit cu mine, au avut grijă să nu uităm de noi și să ne retragem atunci când era momentul să strălucim într-o poză sau în cadrul unui video special.
Ei doi au fost perfecți prin simplul fapt că își iubesc meseria și emană asta cu fiecare apăsare de buton. Nu am simțit nici măcar o clipă că mă sufocă cu vreo cerință, ci dimpotrivă... mă uitam la ei cu nerăbdare și așteptând să mai spună cum facem următoarea poză sau cum filmăm următorul cadru. Mi-au transmis atât de mult din pasiunea lor, încât e imposibil să nu le apreciezi munca.
Îi apreciez enorm pentru că din cauza situației pandemice am fost nevoiți să amânăm de atât de multe ori (de pe 26 septembrie 2020 pe 20 februarie 2021, apoi pe 07 mai 2021 și în ultimă instanță 11 iunie 2021), dar ei de fiecare dată au modificat data pentru noi și nu ne-au făcut nici o clipă să ne simțim stânjeniți.
Îi apreciez enorm pentru faptul că ei nu au venit să ne fotografieze și să ne filmeze, ci au venit să ne fie alături la nunta noastră și să surprindă ceea ce noi putem vedea doar atunci când ei ne vor arăta imaginile.
Îi apreciez enorm pentru faptul că reușesc să cuprindă într-o fotografie atât de multă emoție pură și să transmită printr-un videoclip atât de multe sentimente.
Da... am atât de multe de spus despre ei. Dar asta pentru că merită, pentru că sunt buni și fac din pasiunea lor, ARTĂ!
Vă mulțumim că ați fost alături de noi și că ne-ați ajutat să cuprindem cele mai frumoase momente din viața noastră! Vă respectăm pentru tot ce faceți!
Bianca Lazar
Bianca Lazar4 ani în urmă
Cu Catalin Vornicu ne-am intalnit cu destul timp inainte de nunta, astfel incat am reusit sa ii urmarim cu entuziasm activitatea de pana in ziua evenimentului, fiind tot mai siguri ca am facut alegerea corecta.
Ne-au incantat ideile lui, care ne-au ajutat sa oferim o nota de unicitate fotografiilor noastre. A reusit sa surprinda emotiile si atmosfera intregului eveniment.
De curand am primit si fotografiile, care au depasit asteptarile noastre, fotografii care te fac sa retraiesti acele sentimente din nou si din nou.
Punctualitatea livrarii materialelor si calitatea acestora, reprezinta o garantie in plus a profesionalismului lui.
Asteptam cu drag sa ne reintalnim la urmatorul eveniment. 😄
Noroc Andrei
Noroc Andrei4 ani în urmă
Este foarte greu sa gasesti pe cineva care sa iti creeze cele mai frumoase amintiri din cea mai importanta zi a vietii. Noi l-am ales pe cel mai bun!! Suntem foarte multumiti de rezultatul final, dar si de modul in care a abordat Catalin Vornicu importanta acestui moment. Recomandam profesionalismul si dedicatia lui. Iti multumim inca o data
Aleceandra D
Aleceandra D4 ani în urmă
Sunteți profesioniști și minunați Dragoş şi Catalin Vornicu! Ne bucuram că v-am ales pe voi în crearea celor mai minunate amintiri, într-adevăr de neuitat! Foarte atenți la detalii, răbdatori și bine organizați. Ne-am simțit în largul nostru pentru ca ați știut cum sa ne faceți sa zâmbim în orice ipostază. Vă mulțumim din inima! ❤️
Claudio Events
Claudio Events4 ani în urmă
Trebuie sa recunosc ca sunt surprinsa de fiecare data de ideile lui Catalin (nu inteleg de unde atata imaginatie 🤗). Am primit fotografiile de la sedinta Save the date si de la nunta, sunt superbe. Colaborarea a fost excelenta si m-am simtit foarte relaxata de-a lungul sedintelor foto. Recomand cu drag! 😍🤩
Diana H
Diana H4 ani în urmă
Cătălin este un perfecționist, fiecare detaliu este cu atentie studiat. Este greu sa ai încredere în cineva care-ți va fotografia cele mai importante momente în ziua cea mare însă pt Cătălin nimic nu a fost prea mult și ne-a făcut să ne bucuram și mai mult de anumite clipe. Profesionalism, perseverență, pasiune - sunt doar câteva cuvinte care să-l descrie pe Cătălin. Recomandăm cu încredere pt oricine își dorește un eveniment "stress free". Mulțumim mult pt tot ce ai făcut pt noi.
Dana Dana
Dana Dana4 ani în urmă
Cătălin, un fotograf și om minunat! A dat dovadă de profesionalism, răbdare, calm si un talent nemărginit.Iți mulțumim pentru frumoasa colaborare și iți doresc să faci în continuare cât mai mulți miri fericiți cu pozele de vis pe care reușești să le surprinzi, așa cum ne_ai făcut pe noi. Te recomand din toată inima!
Lupu Octavian
Lupu Octavian4 ani în urmă
Am colaborat foarte bine cu Cătălin.
Serios și profesionist.
Pozele de nunta ai ieșit foarte faine.
Recomand 100%.
Locații recomandate