/Iasi/Fotograf

Triff Studio

Strada Vasile Lupu Nr. 126, Iași 700345, România

Triff Studio
Fotograf
4.3
11 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5J4C+J5 Iași, România
+40 746 646 088
triff.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 12–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela50 zile în urmă
Păcat ca nu sunt zero stele. Sunt obligată să selectez măcar una.

Am ales Triff studio pentru că îmi doream să am o echipă completă (fotograf și videograf împreună).
Nu recomand nimănui această echipă. Lăsând deoparte ca am primit materialul nuntii după mai bine de un an, calitatea a fost foarte proastă. Materialul prin care își promovează imaginea este într-adevăr impecabil, dar este doar de fațadă. Dacă vă doriți echipa perfectă despre care să ziceți “nu-mi fac griji, sunt în mâini bune”.. Triff studio nu este potrivită. Iată câteva detalii despre nemulțumirile mele, care explică clar lipsa de profesionalism/interes față de client:
1. Am amenajat în curtea casei mele un colț cu fotografiile bunicilor mei care din păcate nu mai sunt în viață. Un fotograf profesionist ar fi dedicat puțină atenție acestui colț, în schimb, am rămas cu o poză făcută la foc automat cu o sticlă de fanta lângă cadru (o lăsase cineva din invitați acolo, dar era evident prea greu - pentru un fotograf profesionist- să se gândească să o mute puțin pentru a nu o prinde în cadru)
2. Pe parcursul ședinței foto de acasă a miresei (dar și a mirelui) nu a venit absolut nici-o idee din partea echipei cu cadrele indispensabile, drept dovadă de o “venă artistică”. De ex. dacă nu aș fi venit eu cu ideea să facem poze de familie, astăzi nu aș fi avut poze cu mama/sora/tata, decât cele clasice “de buletin”. În schimb pe materialele lor de promovare m-au atras ogramada de poze făcute la pregătitul mirelui/miresei. Păreau desprinse din filme!!
3. Montajul video/best moments: dezastru!! Melodii puse pe fundal care nu aveau nicio treaba cu ceea ce era in cadru in acel moment, sunetul care se aude când tare când încet (de ex, la cununia civilă au lăsat dispozitivul de sunet lângă persoana care a oficiat cununia și se aude când mișcă domnul foile și ce mai avea pe birou de parcă cad meteoriți. Evident, era prea de profesionist să te gândești să pui o melodie pe fundal să acoperi acele sunete oribile)
4. Pe parcursul serii (la salon) nu am absolut nicio poză cu familia (atât eu cât și soțul). Ca și profesionist ar fi trebuit să aibă grijă ei de aceste momente indispensabile de surprins! Despre poze cu invitații nu mai vorbim, am doar poze făcute fugitiv, în timp ce dansau. Un profesionist ne-ar fi atenționat: dragilor, nu aveți poze deloc cu părinții, cu invitații, vă doriți asta? Nimic.

Ca și miri am încercat să vedem și partea noastră de vină, de ex, ca am avut multe surprize la salon despre care ei nu au fost anunțați. Dar în același timp, adevărul este că niciunul dintre ei (am avut doi fotografi și doi videografi) nu ne-a întrebat cum o să desfășoare toată noaptea nuntii. Pentru noi a fost prima nuntă, nu am știut să le dăm aceste detalii, am fost “Inocenți” crezând că am plătit o echipă de oameni profesioniști (o sumă importantă de bani, chiar), însă ei ca și profesioniști în domeniu, cu 70 de evenimente (sau nu știu exact cu ce numere se promovează), cred ca știau/stiu cum trebuie să procedeze și ce trebuie să știe de la miri pentru un eveniment reușit.

Sunt multe de spus, astea sunt doar mici exemple. Dacă doriți, vă pot arăta și materialul să vă dati seama despre ce vorbesc.

PS. Daca observați, nu prea ai cum să le lași recenzii. Au avut bine grijă să fie protejați de recenzii negative.


PS. Încă ceva: Când am sunat “șefa” echipei (Eva) să-i mărturisesc nemulțumirile, răspunsul a fost “cred ca ați avut așteptări prea mari”. Așa că, oameni buni, să nu aveți așteptări mari de la această echipă (așteptările alea naturale pe care le poți avea uitându-te la materialul lor de promovare), știu doar să se vândă bine, în schimb, sunt clasică echipă pe care o găsești la sate.. cu jumate din banii pe care îi cere Triff studio.
Violeta50 zile în urmă
Cu siguranță au fost foarte buni în meseria lor, însă probabil s-au plictisit de ea. Pozele pe care le postează nu au nici o treabă cu materialul oferit mirilor. Cel puțin nu toți mirii au norocul acesta. Sunt extrem de scumpi pentru serviciile lipsite de calitate pe care le oferă. Poze neclare, editate fără sens, în care se văd doar părți din ceea ce trebuia să fie subiectul pozei (exemplu: mai mult de trei sferturi cerul, și restul ce a prins din persoane de la bust în sus).
Efectiv nu fac rost de o poză decentă pentru un tablou din tot materialul lor.
De adăugat ca deși menționează peste tot ca echipa e formată din 4 persoane, la eveniment au fost doar 2.
Nu am văzut așa lipsa de profesionalism, foarte dezamăgitor materialul primit din partea lor.
Văd în recenzii și recenzia a unuia dintre fotografii prezenți la nunta, Sebi. Să înțeleg ca și restul recenziilor sunt din partea echipei? Probabil la recenzii a fost echipa completă.
Herciu Alin
Herciu Alin2 ani în urmă
O echipa superba cu oameni deosebiti care stiu sa imortalizeze cele mai frumoase momente din viata ta. Echipa are ceva mai presus decat talent, si anume pasiune pentru ceea ce fac; asta face diferenta intre o echipa de fotografi normala si una care vrei sa ii ai langa tine in cea mai importanta zi din viata ta. Ne bucuram ca v-am intalnit si ca ati fost alaturi de noi, sunteti extraordinari!!!🤗🤗
Bianca Negru
Bianca Negru2 ani în urmă
Recomandam cu mare drag ! Calitate excelenta , profesionalism . Pentru o amintire de poveste recomandam Triff studio❤️
Bianca Pisaltu
Bianca Pisaltu2 ani în urmă
O echipa de profesionisti cu care este o placere sa lucrezi! Recomand cu mare drag!
ScurvyDoor
ScurvyDoor5 ani în urmă
Stoicescu Iulian
Stoicescu Iulian6 ani în urmă
Super mișto!!!!Sunteți cei mai tari!!!
Xanfwoor
Xanfwoor6 ani în urmă
Oameni extraordinari, recomand!
Lehel Domokos
Lehel Domokos6 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai bună echipă din zonă! Îți va plăcea să lucrezi cu ei și fac niște fotografii și videoclipuri cu adevărat frumoase! Destul de la moda! : D

(Original)
The best team in the zone! You will love to work with them and they are making some really nice photos and videos! Pretty cool! :D
Sebi Kecseti
Sebi Kecseti6 ani în urmă
(Tradus de Google) O echipă grozavă și sunt adevărați profesioniști! :)

(Original)
A great team and are true professionals! :)
Locații recomandate