/Iasi/Fotograf

Gabriela Insuratelu - Fotograf de nou nascuti si familie Iasi

Miroslava 707305, România

Gabriela Insuratelu - Fotograf de nou nascuti si familie Iasi
Fotograf
5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GQ8+GF Miroslava, România
gabrielainsuratelu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ailime
Ailime2 ani în urmă
Am făcut până acum doar 2 ședințe cu Gabriela pentru fetița mea. Doar 2 pentru că mi-aș fi dorit mult mai multe. Ăsta este sentimentul pe care ți-l lasă colaborarea cu ea.
Totul este foarte bine organizat începând de la site, programări, contract, plata, comunicare inainte, în timpul și după ședința foto, livrarea produsului finit.
În timpul ședințelor este foarte atentă, delicată, știe cum să abordeze copiii fără să fie invazivă. Reușește să te facă să simți că ești în altă lume acolo, iar fotografiile sunt de o gingașie imposibil de descris în cuvinte.
Gabriela Insuretelu este o profesionistă, dar mai presus de toate este OM.
O recomand cu căldură!🤍
Alina Ciobanu
Alina Ciobanu4 ani în urmă
Ehe nu pot descrie in cuvinte, si acu îmi aduc aminte inaugurarea studioului😁😁😁câtă grija a-ți avut de Ariana, imi pare bine ca v-am cunoscut si ca faceți amintiri deosebite pt parinti.Multumim din suflet 🤗 😘 🤗🤗
PS:sunteți un 😇 pt copii, dar si pt noi🤗🤗🤗
Simona Mandache
Simona Mandache4 ani în urmă
Aminteste-ti reactia mea in momentul cand mi-ai dat tabloul....asta cred ca spune tot despre cum iti apreciez eu munca...nu pot exprima in cuvinte ce trairi am in momentul cand primesc pozele de la sedintele foto realizate de tine...nu mai spun de entuziasmul dinainte🤣Sunt absolut fascinata de tot poti face,stau tot timpul cu ochii pe calendar sa vad cand se apropie momentul pentru primirea tuturor pozelor si pana atunci mereu admir pozele care mi le trimiti ca alint cum spun eu...Mult succes si tine-o tot asa...bucura-ne sufletele si ochii cu minunatiile tale.
Eliza Turcanu
Eliza Turcanu4 ani în urmă
Am fost cu bulina Agnes cand avea doar 16 zile la prima ei sedinta foto profesionala. Ca orice proaspata mamica,la primul nou-nascut, aveam emotii pentru cum avea sa decurga totul. Bineinteles ca bulina mea era pregatita,a vrut sa stea boldita la aparatul foto timp de 3 ore,indiferent de cat de leganata,cata atmosfera de nani cu "șșș" a incercat Gabriela sa creeze,indiferent de mancarica sau suzeta. Oricum a avut o rabdare incredibila(eu as fi renuntat dupa prima jumatate de ora maaaxim), a fost implicata si binevoitoare,inspirandu-ne si noua ca parinti siguranta si calm. Multumim pentru minunatele amintiri! Abia asteptam sa revenim cu bulina care acum este bubulina sa facem sedinta foto exact in ziua cand implineste un an :) Sa vedem ce surprize ne mai rezerva Agnes🙈
Cand apelam la Gabi stim ca avem parte profesionalism, dedicare si multe cadre deosebite! Recomandam cu incredere!
Georgiana neacsu
Georgiana neacsu4 ani în urmă
Eu iubesc fotografia si am fost tot timpul selectiva si critica cu cei care imi faceau poze. Imi amintesc acum 2 ani cand am programat sedinta de nou nascut a baietelului meu, Maty. Eram cred la a 3 a sedinta cu Gabriela, aveam incredere in ea, dar vroiam niste poze mai altfel si i tot aratam cam cum as vrea sa arate pozele la final. Iar Gabriela imi tot repeta calm ca o sa fie cum o sa vrea copilul sa fie, ca nu l forteaza, ca o sa fie totul in functie de maleabilitatea lui. Si avea atat de multa dreptate.... Apreciez la Gabriela sensibilitatea si EMOTIA ce o intruchipeaza in poze. Am avut experienta a 3 fotografi pana acum si uite ca pe Gabriela am ales o pentru urmatoarea sedinta si o recomand cu drag. Ceea ce o face altfel e tocmai emotia ce o surprinde in poze. Ea nu asteapta pozitia corecta, ea surprinde exact esenta, trairile dintre copii, dintre mama si copil... totul atat de placut si de emotionant.... ma bucur ca mi te a recomandat cineva candva... si ca esti fotograful de inima a copiilor mei.... Felicitari “ mama minunata”!!!
Iri Na
Iri Na4 ani în urmă
Experienta noastra cu Gabriela a fost una de-a dreptul minunata din momentul in care am pasit in studioul ei. Este o persoana atât de naturală și emana atât de mult optimism ca e absolut imposibil sa nu pleci incarcat pozitiv cât pentru un an de zile. Zambetul ei cald si buna dispozitie sunt molipsitoare si am simtit de parca ne cunosteam de-o viata. Am realizat împreuna ședința de maternitate și new born...deocamdată și cu siguranța nu ne vom opri aici. Îi urmăream profilul de ani de zile și visam la momentul când vom ajunge și noi aici. Ne-am dorit nespus ca aceste clipe absolut deosebite sa fie imortalizate de ea. Când ma uit la pozele realizate de Gabriela am exact sentimentul minunat de când eram fotografiata. Putini fotografi pot face asta, și știi de ce?? Pentru ca ea este mai mult decât un fotograf, este un creator de emoție. Datorită ei poți retrăi la nesfârșit fiecare moment, fiecare emoție, fiecare gest. Ea transpune povestea în cele mai frumoase imagini și trăiri ...si mai pot dezvălui faptul ca are la ea un praf magic pentru bebelusi.Pana nu găsești fotograful potrivit nu ai cum sa înțelegi asta.
Aparatul foto al Gabrielei este doar un accesoriu… pasiunea şi imaginaţia sunt esenţa unei fotografii reuşite așa cum doar ea știe sa o pună in valoare.
De aceea, e greu sa pun in cuvinte ( dar și in cele 5 steluțe care sunt insuficiente)toata recunostinta pe care o avem pentru Gabriela. Iti multumim din suflet ca ne-ai colorat cele doua momente unice, atat de frumos si ca ai imortalizat toate emotiile traite.
Pal mihaela
Pal mihaela4 ani în urmă
Experienta cu Gabriela mi-a schimbat viata! La propriu. :D este o persoana, bună, calda și adora copiii...pe toți!!! 🍓
Prima ședință foto am avut-o cu băiețelul la un an, ne-am simțit în largul nostru iar cel mic are cele mai frumoase amintiri. Am revenit și ne-am revăzut iar și iar... Și mereu e cu zâmbetul pe buze, cuvintele ei îmi fac bine de fiecare data și am parte de sfaturi și păreri prețioase. Ma bucur tare mult ca am cunoscut-o!!! Îți mulțumesc! 🤗
Mihaela Ratoi
Mihaela Ratoi4 ani în urmă
Este practic IMPOSIBIL să alegi doar o fotografie de pus in ramă de la o sesiune foto cu Gabi. Ce te faci atunci când devii dependenta: sesiune maternity, newborn, 6luni, Crăciun, 1 an, 2 ani samd. Am cumpărat o ramă foto digitală 😊. Mulțumesc Gabi pentru amintirile frumoase cât și pentru entertaiment-ul tuturor musafirilor, care veniseră de fapt să vadă un meci de fotbal 😁
Locații recomandate