/Constanta/Fotograf

Teoria Zambetului - Fotografi Profesionisti

Bloc TAV4, sc. A, ap. 1, Bulevardul Tomis 344, Constanța 900519, România

Teoria Zambetului - Fotografi Profesionisti
Fotograf
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J48+VV Constanța, România
+40 757 566 390
teoriazambetului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–22
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Diana Grosu-Şandru (Elena)
Diana Grosu-Şandru (Elena)2 ani în urmă
2 camere, 2 perspective. Și chiar așa a fost! Flavia, Andrei, nu știu să vă spun acum cum v-am găsit (cred că fotografi-cameramani.ro, că am verificat toate profilurile de acolo), însă sunt foarte fericită de decizia luată.

Ne-ați surprins pe noi reali, autentici, destul de relaxați (avantajul de a face ceremoniile în 2020 și petrecerea în 2021 - mulțumim pandemie!), dar contra cronometru. V-ați ținut după noi (știm, a fost un maraton ziua), motiv pentru care vă mulțumim că avem amintiri așa de frumoase!

Sunteți o echipă în adevăratul sens al cuvântului și asta s-a văzut în fotografiile minunate pe care ni le-ați realizat. Acum însă... ce mă fac?! Că nu știu pe care să le printez!

Recomand Teoria Zâmbetului pentru profesionalism, punctualitate, seriozitate, multăăă atenție la detalii, zâmbetele de pe fețele noastre și ideile faine pentru amintirile senzaționale pe care le vom avea toată viața!
Lavinia Karlsen
Lavinia Karlsen4 ani în urmă
Sunt niste oameni extraordinari! Sunt altceva! Cine doreste ceva special pentru nunta lor, sa aibe amintiri inedite din cea mai importanta zi a vietii lor nunta, recomand cu toata inima Teoria Zambetului!
Cand m-am referit la ceva inedit, special, unic ,m-am referit la un altfel de poze , la ceva trecut dincolo de poveste!!! Eu cred ca secretul lor consta in faptul ca echipa e formata din Un el si O ea, care sunt de fapt sunt sot si sotie, cu un bebe la randul lor, care lucreaza pentru a imortaliza momentele cele mai importante din viata oamenilor ca si cum ar fi pentru ei. Aici nu e vorba doar despre profesionalism, e vorba si de trairi; ei vad si simt fiecare momentul pentru care au fost contractati, detalii vazute din unghiul unei femei, detalii vazute din unghiul unui barbat! Au un talent maxim! Dau viata pozelor! Creeaza povesti! Te fac sa te simti in largul tau in fata blitz-ului, rad cu tine... daca simt ca este ceva tensiune la mijloc, au darul de a te relaxa, de a face ca toate sa para natural... stiti despre ce vorbesc, acel trac si fata care o facem la o poza chinuita... care cand se uita lumea la poze, se ”vede” ca a fost un fotograf in spate care a spus fa aia, stai asa,etc. ... eiii, la acesti oameni nu se intampla asa ceva... te fac sa te sinti atat de natural si de familiar, incat toate lucrurile vin natural, relaxat...
eu i-am contractat pentru doua din cele mai importante evenimente din viata mea, nunta si botezul bebelinei noastre! Toate materialele arata wow! Si daca mai exista si ultima intrebare, in cat timp livreaza materialele prelucrate?!? Raspunsul este chiar destul de rapid, in comparatie cu alti profesionisti!
Va multumesc enorm pentru munca depusa pentru noi, si pentru ca ne-ati fost alaturi!!! Asteptam cu nerabdare urmatorul moment important in viata noastra in care cu siguranta, ne dorim din nou sa ne fiti aproape!!!
Andreea Munteanu
Andreea Munteanu4 ani în urmă
Super profesionisti! Recomand cu incredere!
Oana Constantin
Oana Constantin4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai bună experiență fotografică pe care am avut-o vreodată.

(Original)
The best photographic experience I've ever had.
Ergee Production
Ergee Production4 ani în urmă
Lil' Trump
Lil' Trump4 ani în urmă
George Filip
George Filip8 ani în urmă
Sunt fantastici! Ne-au facut sa uitam de griji in cea mai stresanta zi din viata noastra. Sa nu mai vorbim ca produsul finit a fost intradevar asa cum spun si ei, o bijuterie!
Ioana Popoviciu
Ioana Popoviciu8 ani în urmă
O echipa fantastica! Multumesc mult!
Locații recomandate