/Cluj/Fotograf

Crisanbogdan.com

Str. George Valentin Bibescu, Cluj-Napoca 400365, România

Crisanbogdan.com
Fotograf
5
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHXM+XJ Cluj-Napoca, România
+40 743 691 565
crisanbogdan.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Bianca Podet
Bianca Podet2 ani în urmă
A fost o deosebită plăcere să îl cunosc pe Bogdan. Este un om de nota 10! Profesionalismul și creativitatea sa m-au impresionat de-a dreptul, atât pe mine cât și pe familia mea. Ne-a făcut să ne simțim în largul nostru, a fost flexibil și tare atent. Țin minte cum înainte de ședința foto, Bogdan mi-a spus că este suficient să ne vadă zâmbind, fiindcă inspirația lui suntem noi. Mi s-a părut drăguț. Se observă că ține la conexiunea dintre oameni. Ne-a făcut poze de grup, iar la final poze individuale. O experiență plăcută, recomand cu mare încredere tuturor să apeleze la el! Este omul potrivit!
Pintea Mihaita
Pintea Mihaita2 ani în urmă
Poți să privești o fotografie doar pentru o secundă și să te gândești la ea pentru tot restul vieții. Acesta a fost impactul pe care l-au avut fotografiile făcute de Bogdan asupra mea când le-am văzut prima dată. Erau niște fotografii de nuntă. Nu-l cunoșteam pe atunci pe Bogdan dar mi-am zis: „Dacă mă voi căsători, așa fotografii îmi doresc să am și eu.” Fiecare fotografie făcută de el spune o poveste pe care o „citești” și o „recitești” cu emoție ori de câte ori o privești.
Sebastian Ulici (MadMiniCooper)
Sebastian Ulici (MadMiniCooper)2 ani în urmă
Bogdan știe să surprindă fiecare moment și să îl transforme într-o amintire. Are ochi pentru detalii, sentimente și momente unice , de asemenea, face ca întreaga experiență să fie plăcută. Bogdan este cu adevărat un artist și talentul său poate fi admirat în fotografiile sale.
Stefania Butar
Stefania Butar2 ani în urmă
Nunta noastră a fost in luna august de pandemie. Bogdan a fost o prezenta plăcută și implicată creativ și fizic atât in faza de organizare cât și in ziua nunții. E un suflet așa bun, dar și un profesionist pe cinste. A fost cea mai buna decizie pentru noi de fotograf și om care sa ne fie alături minut de minut.
Prezenta + foto + extra services - best quality!
Mulțumim foarte mult, Bogdan! 🤗
Stefania & Ovidiu Butar
Iulia Muntean
Iulia Muntean2 ani în urmă
Bogdan e omul minunat care transforma o ședință foto intr-un tărâm de basm. Are o viziune diferita de ceea ce vedem de obicei la unele ședințe foto iar acest lucru il face unic cu siguranta. Atunci cand fotografiaza la un eveniment nu stiu cum reușește, dar mereu multumeste pe toata lumea! Pasiunea lui pentru fotografie se observa la orice pas. Majoritatea pozelor surprind doar un moment din viata unui om dar chiar astazi ma uitam la o fotografie facuta de Bogdan care a reușit sa surprindă într-o singura poza viata intreaga a unui om, intr-un singur moment. Ce am apreciat cel mai mult la el, e faptul ca atunci cand colaborezi cu el simți ca face parte din familia ta. E un fotograf si un om deosebit care iubește sa îi faca pe oameni fericiți!
Mariana Cighi
Mariana Cighi2 ani în urmă
Bogdan este fotograful nostru preferat!
Ne intalnim cu el in fiecare an pentru sedintele foto de familie. Noi suntem multi si o astfel de sedinta poate fi o adevarata provocare, Bogdan insa reuseste de fiecare data sa surprinda momente frumoase, calde, funny si toate foarte emotionante, cu fiecare dintre noi, mai ales cu cei mici.
Ma uit cu drag la pozele facute de el, le am inramate prin toata casa, si abia astept o urmatoare intalnire.
Marius Suciu
Marius Suciu2 ani în urmă
Am urmarit cu drag pozele facute de Bogdan de-a lungul anilor, inca de cand si-a luat primul aparat si am vazut cum o pasiune s-a dezvoltat in mult mai mult de atat, fiecare poza dezvaluind progresul lui ca fotograf, ca artist si de fiecare data sentimentele celor surprinsi in cadru. Am avut ocazia sa il vad si in actiune cu ocazia mai multor nunti, tot timpul atent sa surprinda fiecare moment important, fiecare gest si privire calda a mirilor si a celor dragi lor. De fiecare data e aranjat foarte frumos, doar aparatul foto il da de gol ca e prezent in scop profesional, desi atitudinea calda si prietenoasa te fac sa uiti acest lucru.

Momentele traite in ziua nuntii, mi-au confirmat din nou profesionalismul si atentia lui la detalii. Bogdan ajuta la crearea si mentinerea unei atmosfere placute si stie cand si cat sa intervina cu mici sugestii ca sa obtina poze frumoase, amintiri frumoase pentru toti cei implicati.
Adina Contiu
Adina Contiu2 ani în urmă
Înainte de a mă apuca de scris, am citit toate comentariile celor ce au scris deja un review. E impresionant că numitorul comun la toți, fie că sunt prieteni cu Bogdan, cunoștințe, sau simpli clienți, sunt aprecierea, recunoștința și bucuria de a fi trăit o experiență unică cu ocazia ședinței foto. Evident, nici noi, nu facem excepție. Deși a fost o ședință foto într-un moment dificil pentru noi, Bogdan a făcut ca totul să fie lin, cald, plin de emoție. Ne-a ajutat să fim noi înșine și a surprins atât de frumos iubirea dintre noi.
Deși nu încerc deloc să îi știrbesc din meritele personale, cred cu tărie ca Bogdan nu e singurul căruia trebuie să îi mulțumesc pentru fotografiile frumoase pe care le avem. Am realizat asta recent, uitându-mă la fotografiile cu soția lui, Raluca. Fotografiile nu sunt doar spectaculoase, ci și pline de emoție pură. Când ești tu însuți protagonistul unei povești de dragoste minunată, e mai ușor s-o recunoști în ceilalți. Ralu e cu siguranță "muza" care îl inspiră. ❤
Locații recomandate