/Cluj/Fotograf

GrainLab

Strada Ioan Rațiu 10, Cluj-Napoca 400014, România

GrainLab
Fotograf
5
328 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9Q+F5 Cluj-Napoca, România
+40 774 686 512
grainlab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sonia Cserminski
Sonia Cserminski2 ani în urmă
Sunt foarte mulţumită de rezultatele pe care le am! Personalul de la GrainLab e super de treabă, te ajută cu cea mai mare plăcere atunci când ai nelămuriri despre fotografia analogică. Developarea este una foarte rapidă. Recomand pentru cei care doresc să se apuce de fotografiat pe film şi nu au unde să îşi developeze negativele!:)
Grindei Radu
Grindei Radu2 ani în urmă
Sunt încă uimit de rezultatul obținut la developare și scanare de GrainLab. Fotografiile arată fabulos.
Va mulțumesc din suflet.
Dan Mihai
Dan Mihai3 ani în urmă
Daca aveti nevoie de developare, personalul de la grainlab sunt ce trebuie! Va vor ajuta necondiționat si va vor oferi servicii complete. Cum mergi pe strada e un gang inainte de stampile trodat , scrie piata mihai viteazu 30, faci stanga si prima usa pe stanga pe care scrie grainlab, ai nimerit e locul potrivit, cum intri urci pe scarile din dreapta catre receptia de la mansardă!
Gal Sara Andrea
Gal Sara Andrea2 ani în urmă
A fost prima mea experienta cu scanari si developare film, si sunt foarte multumita. Cei de la GrainLab mi-au explicat cu rabdare tot ce trebuie sa stiu, iar pozele au iesit extrem de faine. Va multumesc mult, si va recomand cu tot dragul. :D
Teodora Oancea
Teodora Oancea2 ani în urmă
Luni am avut nevoie sa developez pana in weekend 5 filme photo. Cei de la GrainLab m-au surprins placut spunandu-mi ca ar putea fi gata chiar in aceeasi zi sau cel tarziu urmatoarea. Angajatii sunt tare simpatici, locatia cool iar pretul pentru toate filmele (developat+scanat) a fost mai mult decat convenabil.
Silviu Denes
Silviu Denes2 ani în urmă
Servicii de nota 10 si oameni faini.
Am trimis de cateva ori filme de la Iasi pentru a le developa, doar pentru simplul fapt ca, calitatea este net superioara si oamenii au grija sa iasa totul cum trebuie.
Jos palaria!
Ioan S
Ioan S2 ani în urmă
Mulțumesc mult echipei Grainlab pentru eficiență, profesionalism și mai ales pentru posibilitatea foarte rară de a procesa rapid și la un preț accesibil filme E6 !

La toate astea mai adaug posibilitatea de a colabora cu ei prin corespondență, serviciile lor fiind, practic, accesibile oriunde în România.
Vasile Visotchi
Vasile Visotchi2 ani în urmă
De când i-am descoperit pe cei de la GrainLab, doar la ei îmi developez & scanez filmele. Fac o treabă impecabilă și într-un timp cât se poate de scurt. Thankies!
Locații recomandate