/Cluj/Fotograf

The Dragons Photo Studio

Strada Câmpina 62, Cluj-Napoca 400000, România

Fotograf
3.6
40 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QJPF+JV Cluj-Napoca, România
+40 773 713 331
thedragons.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan81 zile în urmă
Oamenii de la naga studios sunt niste nesimtiti, iar studioul lor este de negasit. Am fost duminică pe str. Campina 62 si nu am gasit studioul, iar eu de unde sa stiu ca ei stau in capătul aleii de lângă spălătorie?! A trebuit sa mă plimb 20 de minute pana sa gasesc blocul, iar paznicii care lucrau acolo nu au fost capabili sa îmi spună concret unde este situat studioul din acel bloc. M-am dus la primele doua etaje si nu i-am gasit, eu am gasit doar o usa care scria ceva cu studio, dar usa era închisă, iar acest lucru mi se pare anormal deoarece fotograful trebuia sa fie acolo. Iar cand am iesit afara, dupa ce m-am asezat pe o banca, unul dintre cei doi paznici a venit la mine si m-a dat afara, deoarece el zicea că injuram prin fața blocului, iar eu nu am facut asa ceva, dar paznicul i-a mai zis si fotografului aceasta minciuna. Am fost nevoit sa plec acasa, iar când am ajuns în garsoniera și am citit pe telefon ca fotograful mai cerea înca 25 de lei pe persoana, m-au luat toti dracii! Este o mare bataie de joc din partea studioului, iar aceasta recenzie nu merita nici măcar o stea. Trebuie sa fac plangere la Protectia Consumatorului pentru neseriozitatea oamenilor și bătaia de joc pe care mi-au demonstrat-o,dar si pentru cat de gunoaie erau oamenii de acolo. Să le fie rusine paznicilor si oamenilor care lucreaza acolo pentru ca vor doar bani și nu ofera nimic în schimb, sa le fie rusine pentru serviciile lor de doi bani pe care le oferă și sa le fie rusine pentru incompetența lor de a arata oamenilor unde este localizat studioul, chiar daca este
situat la mama dracului. Nu recomand acest loc și va sfătuiesc sa îl ezitați cât de mult posibil.
Just A person
Just A person2 ani în urmă
Nu recomand sa colaborati cu ei! Sunt extrem de neseriosi! Bani aruncati pe geam! 380 de lei pentru un album cu 60 de poze si 2 poze A4 care pot fi scoase la imp. cu 1 leu?! Au promis poze la banchet,noi i am anuntat si nici macar nu au venit! Ne au mintit ca vom primi sonete ca dupa aceea sa aflam ca nu primim.Nu ne raspundeau la telefoane,am incheiat contract cu ei in noiembrie 2020 si am primit albumele in septembrie 2021 ESTE STRIGATOR LA CER! Daca vreti poze de absolvire sau orice alte poze nu recomand THE DRAGONS! O experienta oribila!
Alex
Alex2 ani în urmă
Daca nu aveti ce face cu banii va recomand the scammers, iau banii si nu mai raspund, iar cand vad ca au recenzii proaste le ascund printre altele. 1 stea e prea mult pentru ce ofera, adica nimic.
Andreea Pop
Andreea Pop2 ani în urmă
Jalnic, bani aruncați pe geam. Nici măcar nu am primit toate pozele pentru care am plătit. Mai prost nici nu se putea.
Ellenna
Ellenna2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, respectiv lipsa de comunincare, nerespecatre termeni contractuali, pret prea mare pentru serviciile pe care le ofera. Fugiti cat va tin picioarele!(asta a zis mama)
Ana Maria Iordache
Ana Maria Iordache2 ani în urmă
Zona e destul de urata, dar studio-ul e amenajat fain și oamenii sunt foarte drăguți.
Larisa Bruj
Larisa Bruj2 ani în urmă
Oameni foarte primitori, iar decorul este minunat.
Razvan blaga
Razvan blaga3 ani în urmă
Foarte calitativ,poze frumoase! Recomand cu încredere!!
Abel
Abel2 ani în urmă
S au comportat f frumos👏🏻🙈pozele super
Locații recomandate