/Cluj/Fotograf

Foto Studio, Papetărie și Xerox

Strada Crinului 9, Cluj-Napoca 400000, România

Foto Studio, Papetărie și Xerox
Fotograf
3.3
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH6+49 Cluj-Napoca, România
+40 364 438 320
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Maria
Oana Maria2 ani în urmă
Recomand pentru poze de buletin la minut de calitate, e locul perfect. Angajatele au fost dragute, poza se face cu aparat DSLR (nu credeam ca ar trebui sa mentionez asta dar am patit sa mi se faca cu telefonul si la acelasi pret), pe scaun, pe fundal alb, print pe hartie mata. Exact ce aveam nevoie.
Cont cont
Cont cont2 ani în urmă
O experienta proasta. Preturi foarte mari, fetele rautacioase cu oamenii si plictisite, ar trebui angajat alt personal mai dedicat. Nu o sa mai revin.
Andra Postu
Andra Postu4 ani în urmă
Lipsă de profesionalism. Am avut nevoie de niște poze in studio. Am ajuns dimineata. Mi s-a comunicat un pret si mi s-a spus sa vin pe la 5 dupa amiaza. Ca nu e nimeni disponibil sa faca pozele. Am venit la 5 iar ca sa mi se spuna alt pret. Dublu. O bataie de joc. Am acceptat fiindca era destul de urgent. Lipsa de rabdare, dezinteres si o urma de nesimtire din partea "fotografei". I-am spus ca nu imi place cum a iesit poza si am intrebat-o daca o pot repeta, si mi-a zis ca "asta e fata ta" sau "o sa te taxez in plus ca la o sedinta foto". Nu recomand. O experienta neplacuta si lipsita de profesionalism si interes. Plus preturi exagerate.
Valeriu Hagiu
Valeriu Hagiu4 ani în urmă
Lipsă mare de profesionalism!!!
Am lucrat în mall 2 ani la creat diplome, printat tricouri etc. Știu meseria.
Astăzi am scos o diplomă aici că aveam urgent nevoie. Domnișoara in roz mi-a tăiat strâmb marginea diplomei. A zis"o mai faci tu acasă". Pe bune?
I-am spus "puteți folosi ghilotina". R: "Nu că tai mai bine cu foarfeca." ... Hello. Diploma se taie la ghilotina din 4 mișcări !!!
Pe urmă formatul diplomei era A4, 210 x 297 mm. Dumneaei a tipărit pdf-ul pe foaie A4 dar în alt format. (Chiar se pricepe)
Astfel a creat margini albe de 3 cm.
Iarăși: "Pe bune?!"
Lipsa uriașă de interes.
Schimbați-va meseria!!!!
GOGLE.ACOUNTS RECOVERY Varga Melinda
GOGLE.ACOUNTS RECOVERY Varga Melinda4 ani în urmă
Am fost azi la ei și o domnisoara blondă foarte obraznica ma servit neprofesional bineînțeles și fffffoarte nesimțită. Oriunde trebuie să ajuți clienți dacă te întreabă nu xeroxezi o carte dacă clientul vrea numai titlul. Rușine. Despre bon nici vorbă nu au așa ceva.
Alexandru Peter
Alexandru Peter4 ani în urmă
Am asteptat 3 saptamani sa imi developeze un film alb negru pe care nu l-au developat pentru ca nu dispun de tehnologia necesara ! De si acum 3 saptamani am intrebat clar daca developeaza filme! au zis da ! am platit si am asteptat aiurea 3 saptamani !
Tiberiu Varga
Tiberiu Varga4 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, nesimțire mai ales din partea unei domnișoare blonde. Rușine!!!! Și nui frumos sa te comporți urat cu clienți! Și nici sai jignești ca domnișoara blondă!!! RUSINE!!!!
Ana
Ana5 ani în urmă
M-a servit o doamna nu prea bine dispusă. Aveam de scos câteva pagini dintr-un pdf, pagini pe care le aveam notate într-un fișier text. Când i-am dat indicațiile de rigoare, a deschis pdf-ul și a întrebat daca îl scoate pe tot. :)) Nici nu ascultase ce ii spusesem. Și după, I-am cerut chitanța că nici nu s-a obosit sa mi-o dea.
Locații recomandate