/Cluj/Fotograf

Luxury Fine Art Wedding Photography Ioana Porav

Cluj-Napoca 400000, România

Luxury Fine Art Wedding Photography Ioana Porav
Fotograf
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJC+5R Cluj-Napoca, România
+40 753 687 545
ioanaporav.co.uk
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Delia Andreea
Delia Andreea4 ani în urmă
Pe Ioana am intalnit-o acum 3 ani la nunta viitorilor noștri nași Simona și Vlad... mi-a plăcut instant de ea, de felul ei cald și modest de a fi. Nu ai sa vezi fițele alea de fotograf profesionist, ea vine cu propuneri dacă nu îți plac e ok, de asemeni te asculta dacă ai tu alta viziune... plus nu simți niciodată ca este plătită pentru a fi acolo. Are mereu zâmbetul pe buze și este prietenoasa cu toată lumea și răbdătoare. Nu am suficiente cuvinte sa laud astfel de oameni tot mai rar întâlniți, oameni cu compasiune și empatie care au un hobbi și nu doar un job. Ea va fi fotograful nostru la nunta in Iunie 2020. Asta este cea mai buna dovada ca este buna in ceea ce face, un review pozitiv înainte de eveniment și colaborare cu ea.
Cezara Ilinca Stanciu
Cezara Ilinca Stanciu4 ani în urmă
Un om minunat, servicii extrem de calitative, profesionale și aparte! Îi recomand cu drag, atât pe Ioana pentru foto, cât și pe Vasi, soțul ei, pentru video. Totul e la superlativ!
Vasile Gabriela
Vasile Gabriela4 ani în urmă
Ioana și Vasi fac o echipa minunata! Ne-au fost alături in cea mai frumoasa zi si au reușit sa ne ofere amintiri de neuitat. Mulțumim!
Sandra Gheorghe
Sandra Gheorghe2 ani în urmă
Cea mai minunata experienta, cu toate ca a fost doar un shooting. Pozele sunt de poveste, atât de elegante și pline de emoție. Chiar dacă am fost doar model, mi.am găsit fotograful perfect pentru nunta ❤️
Diana Cîmpean
Diana Cîmpean2 ani în urmă
Am colaborat cu Ioana pentru nunta noastră și suntem foarte mulțumiți de colaborarea frumoasă. Fotografiile surprind emoție dincolo de partea artistica, despre care avem numai cuvinte de laudă. O recomandam cu drag atât pe ea, cât și pe Vasi Porav pentru video. ❤️ Mulțumim!!
Daniela Ivascu
Daniela Ivascu2 ani în urmă
Sunteti minunaaaati!😍🥰 O echipă de profesionisti, ma bucur tare mult ca am avut ocazia să vă cunoastem si sa împărțim niste amintiri pe care nu o sa le uitam prea curand.. Abia asteptam sa punem la punct ultimele detalii pt cel mai frumos eveniment din viața noastra .🥺 😍🥰
Ioana Tatar
Ioana Tatar2 ani în urmă
Recomand cu mare drag Ioana și Vasile Porav, doi oameni foarte talentați și pricepuți în tot ceea ce fac.
Adela Bocskor
Adela Bocskor2 ani în urmă
Energie pozitiva, profesionalism,pasiune si seriozitate ,calitatile care ii definesc ! Felicitari!
Locații recomandate