/Cluj/Fotograf

Fotograf Cluj - Andrei Niculescu

Strada Mihail Kogălniceanu, Cluj-Napoca 400079, România

Fotograf Cluj - Andrei Niculescu
Fotograf
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9W+H2 Cluj-Napoca, România
+40 738 321 999
bit.ly
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Georgiana Larg
Georgiana Larg4 ani în urmă
Andrei este o persoana care pune pasiune in ceea ce face. Am ales sa realizez impreuna cu el pozele la cele mai importante evenimente din viata (nunta, botez) si de fiecare data ne-a surpins in cele mai naturale ipostaze. Aici e cea mai mare diferenta intre el si alti fotografi care realizeaza poze standard. De curand am ales sa pozam un proiect imobiliar impreuna cu Andrei si dupa o sesiune de cateva ore, timp in care a fost atent la fiecare detaliu, a venit pregatit, a avut rabdare cu nevoile noastre, a venit cu idei, pot spune ca a iesit perfect. Cu siguranta vom colabora si in viitor.
Alexa K
Alexa K4 ani în urmă
O zi din viata fiului meu!
Am vrut sa fac cadou bunicilor un album cu poze, dar ideea de poze in studio nu ma prea incanta si atunci am apelat la Andrei Niculescu, stiind ca este fotograf de instantanee si i am propus ca in timpul unei plimbari sa ne insoteasca ptr a ne fotografia. A fost cea mai buna alegere! Il recomand cu drag pe Andrei Niculescu, deorece este un mare artist in ale fotografiei.
Luisa Florea
Luisa Florea4 ani în urmă
Andrei reușește să suprindă în fotografiile sale emoția, naturalețea, mișcarea, folosindu-se de lumină, păstrând o amintire vie, care rezistă de-a lungul timpului. Pasiunea și dedicarea lui îți sunt insuflate încă de la început și te ajută să te simți relaxat, să fii tu însuți în timpul ședinței foto. Îl recomand cu căldură!
Ana W
Ana W4 ani în urmă
(Tradus de Google) Andrei este o fotografie cu adevărat talentată și o ființă umană specială!
Este atât de concentrat pe fiecare detaliu al unei ședințe foto și pune atâta pasiune în tot ceea ce face.
Recomand cu adevărat serviciile sale!

(Original)
Andrei is a really talented photograph and a special human being!
He is so focused on every detail of a photo session and he is putting so much passion in everything he does.
I truly recommend his services!
Maria Bujor
Maria Bujor2 ani în urmă
Andrei este creativ, deschis la propunerile clientului, atent la detalii si are multe idei inedite de poze. Sesiunea foto a fost spontana, distractiva si in acelasi timp am putut sa observ ca are o experienta vasta, care ii permite sa exploateze la maxim elementele din jur pentru poze cat mai reusite. Andrei este un adevarat profesionist pe care il recomand tuturor celor care vor sedinte foto reusite, fara a fi cliseice.
Iulia m
Iulia m2 ani în urmă
Am ramas placut impresionati de momentele frumoase pe care a reusit sa le surprinda, de implicarea lui pentru ca totul sa iasa perfect. Datorita lui, am ramas cu amintiri si imagini frumoase, la care ne uitam cu drag, din cea mai importanta zi a noastra.
Andrei, ne bucuram de alegerea facuta si de faptul ca ai fost alaturi de noi. Mult succes in continuare!
Olah Tania
Olah Tania2 ani în urmă
Prefer să-i spun artist, nu doar un simplu fotograf. El nu fotografiază, ci captează imagini în momentele cele mai artistice. Mereu îl așteptăm cu drag la spectacolele noastre să ne încânte cu cele mai frumoase imagini. Andrei este acel artist care știe să acționeze la momentul potrivit!
Andreea Beciu
Andreea Beciu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Andrei este un fotograf uimitor, cu o abordare din cutie - instantaneele sale sunt jucăușe, naturale și nu sunt regizate. Prietenos, curios și mereu explorat, reușește să surprindă emoții și momente autentice în imaginile sale. Îl recomand cu drag pe Andrei.

(Original)
Andrei is an amazing photographer, with an out of the box approach - his snapshots are playful, natural, and not directed. Friendly, curious and always exploring, he manages to capture genuine emotions and moments in his pictures. I highly recommend Andrei.
Locații recomandate