/Cluj/Fotograf

Fotograf de familie si copii Cluj - Adina Cuc Photography

Str. Sub Cetate 31A, Florești 407280, România

Fotograf de familie si copii Cluj - Adina Cuc Photography
Fotograf
5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PGQ3+W8 Florești, România
+40 723 517 242
adinacucphotography.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirela Marcasan
Mirela Marcasan2 ani în urmă
In 2019 am ales-o pe Adina sa ne facă sesiunea de newborn pentru primul copil , au fost atât de minunate pozele încât după 2 luni a venit Crăciunul și am făcut câteva amintiri de primul Crăciun in 3 . Apoi după aproape 2 ani am născut al doilea copil și bineînțeles tot la Adina am mers pentru sesiunea de newborn . Datorită ei avem niște amintiri frumoase ! Pe lângă profesionalismul pe care îl are este un om minunat , o mama de 3 copii ceea ce face sa îmi las toată încrederea in ea . Abia aștept următoarele sesiuni pe care le vom face împreuna . Fotografiile de la ea rămân in tablou pentru totdeauna !
Andrea Ferenczi
Andrea Ferenczi2 ani în urmă
Un fotograf minunat ❤️
Timea Adelina Török
Timea Adelina Török2 ani în urmă
Adina e persoana in preajma cui te simti in largul tau, e creativa, profesionala. Bebele meu a indragit-o si s-a lasat pus in pozitii 🤗. Pozele sunt superbe, experienta unica. Am colaborat cu Adina atat ptr pozele de maternitaze cat si nou-nascut.
Andrada Borbe
Andrada Borbe2 ani în urmă
Ne-am dorit amintiri de neuitat si am gasit un om si un fotograf minunat! A fost o placere sa colaboram cu ea si sper sa mai avem ocazia.
Studioul ei este din povesti, nu vei intalni acelasi decor, Adina fiind o persoana foarte creativa si mereu atenta la detalii.
O recomand cu tot dragul pe Adina!
Dates Catalina
Dates Catalina2 ani în urmă
Adina e pur si simplu uimitoare. Desi este foarte greu sa lucrezi cu copii mici si nou nascuti, pentru ea totul vine natural si face sa para ca e usor. Amintirile care ies din aparatul ei sunt superbe. Suntem incantati ca am ales-o pe Adina pentru amintirile foto de familie si vom continua sa o alegem tot pe ea.
Carmen T
Carmen T2 ani în urmă
E minunata Adina. Foarte calda , cu rabdare,profesionalism si receptiva . Pozele au venit la timp, alese si lucrate foarte frumos.Decoruri cu foarte mult bun gust
Recomandam cu mare drag .
Alexandru Cuc
Alexandru Cuc2 ani în urmă
Adriana Comsa
Adriana Comsa2 ani în urmă
Locații recomandate