/Cluj/Fotograf

Office Foto & Print

Strada Avram Iancu 492-500, Florești 407280, România

Office Foto & Print
Fotograf
4.1
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PGXM+X6 Florești, România
+40 744 983 428
officepluscenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Raluca Gandi
Raluca Gandi2 ani în urmă
Personal nepoliticos, stai la coada extrem de mult și clae peste grămadă am fost și jignită, de către "domnișoara" care împreună cu colegul ei se ocupau, vezi doamne 2, sa printeze ceva, de menționat, eu așteptam doar să ridic carti e vizită, făcute prost!
Alexandra Pop
Alexandra Pop2 ani în urmă
Recomand cu mare drag aceasta echipa, mereu răspund cu rapiditate nevoilor clienților chiar dacă la ei cerința este foarte mare, tot timpul. Am fost mereu mulțumită de serviciile oferite și calitatea Lor.
Bogdan Vacar
Bogdan Vacar2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal amabil.
Alys87s
Alys87s4 ani în urmă
Cei mai tari ..Iulia si David sunt cei mai buni..de fiecare dată când am avut nevoie m-au ajutat si ..Cu multă răbdare.. seriozitate..promptitudine..va multumesc
Madalin Botezatu (BTM Project)
Madalin Botezatu (BTM Project)4 ani în urmă
Foarte de treaba si responsabili! M-au ajutat cu printarea unor fel de coperți pentru CD .... s-au ocupat ei de tot.
The Watcher
The Watcher4 ani în urmă
Oameni serioși.
Foarte fain !
Diana Tholvay
Diana Tholvay5 ani în urmă
Cei mai neseriosi, nu recomand!
Am trimis email cu 2 poze pentru printare, am sunat sa anunt si sa intreb cand sa merg dupa ele si mi s-a raspuns sa vin peste 2 ore. Cand am ajuns nu au facut nimic, bineinteles si au spus sa mai astept inca 1 ora.
Mihai Predescu
Mihai Predescu2 ani în urmă
Nemulțumirea mea se rezuma la faptul că v-am sunat că să vă întreb dacă este deschis și dacă se poate face până ajung la dvs. pentru că eram in grabă, nu puteam aștepta, altfel nu îmi mai trebuia să printez ce am avut de printat. Faptul că mă grăbeam este problema mea, nu e o scuza. La telefon mi-ați spus că dacă nu e complicat se poate face, 10 pagini la care trebuia dat print o singura data. M-am bazat pe spusele dvs. și am venit, am așteptat 10 minute. Ok toată lumea așteaptă la rand, și eu am așteptat, dar comanda de printare o dădusem cu 20 minute înainte să plec. Deci rândul meu trecuse de mult. Aș fi preferat să îmi spuneți că nu se poate, nu sa vă deranjez sau sau fiu încurcat.
Locații recomandate