/Cluj/Fotograf

It's Private

Strada Iuliu Maniu 33, Cluj-Napoca 400000, România

It's Private
Fotograf
3.3
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+GQ Cluj-Napoca, România
+40 740 047 347
itsprivate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–14
Marți: 12–14
Mirecuri: 12–14
Joi: 12–14
Vineri: 12–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silviu Rentea
Silviu Rentea2 ani în urmă
Baaa! ce poze!! Avand in vedere ca o sedinta foto costa 100 euro peste tot, la banii pe care i am dat pentru sedinta foto , album etc... mi a intrecut asteptarile! fotografii sunt geniali! recomand experienta cu drag!
Roberta Timar
Roberta Timar2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de organizare. Atmosfera sedintei foto e blanaaa, dar tot nu te face sa te astepti la asemenea poze !! Geniali baietii!
Vasea bumbac
Vasea bumbac2 ani în urmă
Foarte faini oamenii de aici. Se vede ca sunt pasionati. Te ajuta sa te simti in largul tau la sedinte si pozele finale sunt top. Ii recomand oricand
Melisa Simionescu
Melisa Simionescu2 ani în urmă
Eu am facut cu ei poze in clasa a 8-a si ce mi-a placut cel mai mult e ca isi dau interesul ca persoana din poza sa iasa mereu bine. Sunt si persoane care sunt mai putin familiarizate cu camerele dar fotografii vin mereu cu sugestii de pozitii interesante pentru toata lumea. Merita sa mergeti la ei
Cristina Muresan
Cristina Muresan2 ani în urmă
Mi-a placut comunicarea cu ei in primul rand, isi respecta clientii si daca a intervenit vreodata ceva pe parcursul colaborarii, au remediat situatia in cel mai scurt timp. Pozele si albumele au depasit nivelul asteptarilor mele. Sunt profesionisti, ii recomand cu drag.
Sechan
Sechan2 ani în urmă
Preturi umflate nejustificate. Vin si se prezinta ca cea mai buna firma, dar in realitate au cele mai proaste servicii. Nu se pupa realitatea cu promisiunile deloc. Nu inteleg de ce la editarea pozelor am mai multe cosuri decat am in realitate.. din toate pozele si toate sedintele facute daca pot alege 4-5 poze ce mi se par decente (nu sa imi placa caci e cale lunga pana acolo). Sper sa nu mai aud de firme de genu care traiesc din promisiuni care nu se pupa cu realitatea. Promit marea cu sarea dar nu poti alege cateva poze decente facute la sedinte. Sa nu mai spunem ca e dintre cele mai scumpe firme. 350 de lei pt 2 sedinte si album..?
Bogdan Piper
Bogdan Piper2 ani în urmă
Fiind printre firmele de "top" (la preț poate), oferă un serviciu foarte slab. Pentru liceu, pozele sunt rău editate (efectiv pun același filtru la toate imaginile , fără să conteze daca poza a fost făcută la ora 12:00 sau 18:00). Într-adevăr, cantitatea de imagini este mare, dar dacă se ia în considerare că marea majoritate sunt prost încadrate, iar în celelalte apari cu ochii închiși, îți dai seama că ai pierdut 2 ore degeaba. În plus, se poate observa neprofesionalismul în exemplul următor: deși a fost situația pandemică, sau era furtună afară, pe ei nu i-a interesat, în așa fel încât nu permiteau reprogramarea ședinței foto. La alte studiouri, de exemplu The Dragons sau FPlus nu s-a întâmplat așa ceva(din ceea ce am văzut la colegi apropiați), deoarece au avut bunul simț de a-și înțelege clientul și de a nu se gândi doar la bani.
Ionela Zbinca
Ionela Zbinca2 ani în urmă
Nu recomand! Nu vă lăsați păcăliți de pozele lor de pe instagram. Promovează una și fac alta în realitate. Pozele sunt prost editate și cer pentru niște albume simpliste preturi enorme ! Trebuia să primim albumele în mai, dar abia acum l-am primit după numeroase insistențe.
Locații recomandate